Diputació confirma el seu lideratge en innovació pública

Diputació confirma el seu lideratge en innovació pública
26/02/2019 -

L’aposta de la Diputació de Castelló per una contínua modernització a través de criteris d’innovació pública i transparència l’ha portada a ser reconeguda amb la nominació als premis del IX Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics CNIS 2019 en la categoria de la millor solució corporativa d’adequació de la nova Llei de protecció de dades personals i garantia de drets digitals. Es tracta d’un reconeixement a l’esforç de la Diputació per introduir en el seu funcionament diari la millor aplicació d’aquesta normativa a favor dels ajuntaments i ciutadania de la província.

Així ho ha explicat el diputat de Modernització, Luis Martínez, el qual ha assenyalat que “des de la creació del Departament de Modernització i Innovació Pública en 2013 hem aconseguit fer de l’estalvi de temps i recursos una constant, gràcies a aplicar la modernització als nostres processos productius. Ara la relació tant d’ajuntaments com d’empreses o ciutadans amb la institució provincial és més ràpida, pròxima i eficaç, i en bona part es deu a aquesta modernització i aposta per la transparència i Govern Obert que lidera el nostre president, Javier Moliner”.

Així, Martínez ha assenyalat que “la nominació a aquests premis és ja en si un reconeixement al treball que s’està fent per ser més útils a la ciutadania”.

També candidatura a innovador públic de l’any

Entre els seleccionats en aquests reconeixements que s’entregaran en el desenvolupament del congrés els dies 26 i 27 de febrer, també es troba com a candidat a innovador públic de l’any el cap del Servei d’Administració Innovació Pública de la Diputació de Castelló, Borja Colón de Carvajal. Entre els seus mèrits, la seua reconeguda i àmplia trajectòria professional relacionada amb el sector públic. És el tècnic impulsor de la transformació interna de la Diputació, una labor que ha compaginat, a més, amb el suport al conjunt de municipis de tota la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari