Diputació s'erigeix en una de les administracions més innovadores

Diputació s'erigeix en una de les administracions més innovadores
28/02/2019 -

La Diputació de Castelló s’ha erigit en una de les administracions més innovadores d’Espanya en obtenir dos premis de l’IX Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics CNIS 2019 celebrat a Madrid. Amb aquests importants guardons, el Govern Provincial veu reconegut el seu compromís amb modernitzar-se de forma constant a través de criteris d’innovació pública i transparència amb l’objectiu prioritari de ser cada dia més útil i eficient al servei dels ciutadans de la província de Castelló.

Així ho ha explicat el diputat de Modernització, Luis Martínez, qui ha assenyalat que “des de la creació del departament de Modernització i Innovació Pública en 2013 hem aconseguit fer de l’estalvi de temps i recursos una constant gràcies a aplicar la modernització als nostres processos productius. Ara la relació tant d’ajuntaments com d’empreses o ciutadans amb la institució provincial és més ràpida, pròxima i eficaç, i en bona part es deu a aquesta modernització i aposta per la transparència i Govern Obert que lidera el nostre president, Javier Moliner”.

Concretament, el premi rebut per part de la Diputació es tracta en la categoria de la millor solució corporativa d’adequació de la nova Llei de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals. És un reconeixement a l’esforç de la Diputació per introduir en el seu funcionament diari la millor aplicació d’aquesta normativa a favor dels ajuntaments i ciutadans de la província.

Martínez ha assenyalat que “rebre aquests premis no fa més que reconéixer el treball de tots els professionals de la Diputació per aplicar la innovació al funcionament de l’administració per a fer-la cada dia més útil i eficient als ciutadans de la província de Castelló”.

També reconegut com a millor innovador públic de l’any

El segon dels premis rebuts per la Diputació, i no menys important, ha sigut el Premi a l’Innovador Públic més destacat al cap del Servei d’Administració Innovació Pública de la Diputació de Castelló, Borja Colón de Carvajal.

Entre els seus mèrits, la seua reconeguda i àmplia trajectòria professional relacionada amb el sector públic. És el tècnic impulsor de la transformació interna de la Diputació, una labor que ha compaginat a més amb el suport al conjunt de municipis de tota la província. “Aquest premi ve a reconéixer el treball ben fet que ha fet tot el personal de la casa dirigit per Borja a qui agraïm el seu lliurament i animem a continuar amb aquesta important labor”, ha assenyalat el diputat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari