La Diputació aportarà 20.000 euros per a l'equipament del nou Centre de Dia de síndrome de Down de Castelló

La Diputació aportarà 20.000 euros per a l'equipament del nou Centre de Dia de síndrome de Down de Castelló
25/01/2020 -

La Diputació de Castelló subscriurà un conveni de col·laboració valorat en 20.000 euros amb la Fundació Síndrome de Down per a l’adquisició de l’equipament del nou centre de dia que el col·lectiu està habilitant al carrer de la República Argentina de Castelló de la Plana. Aquest centre donarà servei a 20 persones derivades del centre ocupacional i que, per edat, necessiten una major atenció assistencial. Això permetrà alliberar noves places al servei de formació i ocupació, el que, al mateix temps, permetrà reduirà la llista d’espera.

Per a conéixer l’estat del projecte d’obertura del centre, la vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, s’ha reunit amb la presidenta de la Fundació, Rosa Prades, i el president de l’Associació Síndrome de Down Castelló, Alberto Mateu, els quals han traslladat la seua satisfacció per poder comptar amb la col·laboració de la institució provincial “per a poder obrir aquest centre tan esperat per la nostra associació, les famílies i els mateixos usuaris”, ha assegurat Prades. Puerta, per la seua banda, ha dit que “amb la compra del nou equipament estem fent un gran pas per a l’obertura d’aquest centre que millorarà la qualitat assistencial a les persones amb síndrome de Down de la zona de Castelló i de la Plana”.

Així mateix, la vicepresidenta s’ha posat a disposició de l’Associació per a reivindicar a les administracions ajudes públiques per a places de centre de dia de nova creació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari