La Diputació i la Cambra de Comerç ultimen el Work Fòrum amb més participació de la seua història

El foro congregará mañana y el jueves en la Cámara a cerca de 2.000 castellonenses en la mayor feria provincial por el empleo

La Diputació i la Cambra de Comerç ultimen el Work Fòrum amb més participació de la seua història
09/04/2019 -

La Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç ultimen els preparatius per a celebrar demà i el dijous un V Work Fòrum Castelló consolidat com la major trobada per l’ocupació a la província amb la xifra rècord de 1.900 persones desocupades inscrites i 40 empreses que ofereixen més de 200 llocs de treball a la província. Unes xifres, les més importants de la trajectòria d’aquesta fira, que avalen el bon funcionament d’un esdeveniment dirigit a millorar les oportunitats d’ocupació a la província i que obrirà les seues portes demà a les 9.00 hores en la Cambra de Comerç de Castelló i conclourà el dijous a les 13.30 en finalitzar l’última conferència.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha assegurat que “ho tenim tot disposat perquè el Work Fòrum revertisca en el màxim de llocs de treball i d’oportunitats per a tots els castellonencs que participaran perquè busquen una ocupació i per a totes les empreses que ofereixen llocs de treball. I és que si hi ha alguna cosa que fa especial aquesta trobada és que és una oportunitat de trobar en un mateix espai multitud de recursos i eines útils per a millorar la nostra projecció professional. Aquest Work Fòrum és la nostra pedra angular dins de l’estratègia provincial per liderar i donar suport a aquelles iniciatives que ajuden a generar ocupació, riquesa i talent a la nostra província”.

Cal assenyalar en aqueix sentit que el Work Fòrum Castelló es planteja com un innovador programa de 360é que implica a tots els agents del món laboral sota la fi última de fomentar l’ocupació, promoure el talent, millorar la preparació dels castellonencs i la competitivitat de les empreses de la província.

Un espai d’oportunitats ja consolidat en Castelló

L’evolució positiva que ha tingut en la seua trajectòria aquesta trobada de la Diputació i la Cambra de Comerç pel foment de l’ocupació a Castelló és la millor prova que és un recurs útil per a continuar generant riquesa i oportunitats a la província.

I és que, si bé és cert que Work Fòrum Castelló va arrancar en la seua primera edició amb xifres molt positives de fins a 1.010 inscrits, els indicadors de 2019 eleven aqueixa participació fins a pràcticament duplicar-la. Programa replet d’activitats i serveis per l’ofici.

En aquesta cinquena edició, el claim o leitmotiv del Work Fòrum Castelló vol tractar la millora de l’ocupabilitat de les persones majors de 45 anys, tractant de conscienciar sobre el que es coneix com a “edatisme laboral”.

Per a això s’ha plantejat el següent panell de conferències:

Dia 10

“L’edat, un handicape a superar en matèria de RH”. Club de Recursos Humans.

“Sé l’ovella negra. Destaca de la resta i millora la teua ocupabilitat”.Laura Barreda. Experta en Marca Personal.

Mercat de treball, competències i talent. Esmeralda Romero.

“Acompanyant en el procés de trobar treball. Et compte la meua experiència”. Taula redona d’experiències. Fundació Tots Units, Cuinatur i Acció contra la fam.

La tarde del dia 10:

Conferència per a les empreses: “La teua edat és un tresor: la importància de comptar amb el talent sènior en l’empresa”. Fundació Adecco.

Dia 11

“Mapa de recursos d’ocupació a la província”.

Agències de Col·locació de Diputació i Cambra de Comerç, LABORA i sector priva. Motivació.

ESIC Comunicació per a l’èxit professional.

Maribel Vilaplana Amplio programa d’activitats

L’ampli programa d’activitats abastarà diferents tallers per a millora professional (test d’ocupabilitat, laboratori de cv i orientació professional) i inscripció en Agències de Col·locació de Diputació de Castelló i Cambra de Comerç.

En Work Fòrum Castelló, a través de les xarrades i conferències els participants descobriran els secrets per a augmentar la seguretat en un mateix i mirar al futur amb una esperança entusiasta i real, aprendre les claus de l’alt rendiment professional i les oportunitats de negoci i laborals, conéixer les eines que incrementaran les teues possibilitats d’èxit per a ser el millor candidat en un procés de selecció.

Enguany la fira comptarà amb la presència de diferents ETT de la província que oferiran informació a les persones demandants d’ocupació per a inscripció en les ofertes que gestionen, així com assessorament i orientació de l’Oficina Europe Direct sobre els recursos i programes de formació i mobilitat de la Unió Europea.

Com en l’edició anterior, s’han posat a la disposició dels interessats diverses línies d’autobús per a afavorir la mobilització dels habitants de l’interior provincial, que parteixen des dels Centres CEDES (Albocàsser, Lucena, Morella Sogorb i la Vall d’Alba) i una nova línia que té eixida des de Vinaròs. Per a sol·licitar-ho cal posar-se en contacte en el telèfon 964242196.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari