Diputació i la CEV col·laboraran per a lluitar contra la despoblació a l'interior de la província

Consideren que per a generar riquesa és important reactivar els parcs eòlics i apostar per l’energia solar

Diputació i la CEV col·laboraran per a lluitar contra la despoblació a l'interior de la província
27/08/2019 -

La Diputació de Castelló i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) treballaran de forma conjunta per a combatre la despoblació impulsant la creació de riquesa en les zones d’interior de la província. Així ho han acordat el president de la corporació, José Martí, i el president de la patronal valenciana, Salvador Navarro, en el transcurs de la reunió que han mantingut en el matí de hui, en la qual també ha estat present el president provincial de la CEV a Castelló, Sebastián Pla.

En la trobada s’ha posat de manifest la necessitat d’impulsar sinergies que ajuden a crear activitat econòmica i industrial en l’àmbit rural. La viabilitat d’aquests objectius serà molt major si s’opta per a la reactivació dels parcs eòlics i si s’aposta de forma decidida per l’energia solar.

A més dels problemes de les zones d’interior de Castelló, el president Martí i els dirigents de la CEV també han abordat altres assumptes que afecten el conjunt de la província, com el necessari impuls a la construcció del Corredor Mediterrani “perquè les taronges i els productes ceràmics puguen guanyar competitivitat en els mercats europeus”.

En un altre ordre de coses, José Martí i Salvador Navarro han assenyalat que és necessari que les institucions i la societat en el seu conjunt aposten de forma decidida per la formació professional, “que s’ha de millorar i prestigiar, per a posar solució al problema de falta de mà d’obra qualificada que en l’actualitat s’observa en alguns sectors”.

En aquesta primera presa de contacte amb els representants de la Confederació Empresarial Valenciana, el president Martí ha mostrat el seu desig de col·laborar amb els diferents actors de la societat civil “per a activar totes les sinergies que ajuden a millorar la competitivitat de la província de Castelló i la qualitat de vida de les seues ciutadanes i ciutadans”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari