La Diputació subvenciona amb 30.000 euros un projecte d'integració social de l'associació Punjab

La vicepresidenta Patricia Puerta destaca la importància d’aquesta iniciativa que impulsa polítiques de prevenció del consum de drogues

La Diputació subvenciona amb 30.000 euros un projecte d'integració social de l'associació Punjab
13/04/2020 -

L’Associació Punjab rebrà en 2020 una subvenció de 30.000 euros de la Diputació per a fer front a les despeses de personal i a l’adquisició de béns corrents i serveis vinculats al projecte ‘Iniciatives d’integració’ a favor del col·lectiu gitano que impulsa aquesta entitat. És una iniciativa que contempla la posada en marxa d’un magazine digital i d’un programa de prevenció del consum de drogues en l’àmbit familiar i escolar dirigits a la comunitat gitana de la província de Castelló. Aquests recursos contribuiran a la realització d’un estudi de disseny corporatiu, l’adquisició del domini de la pàgina web, la millora de l’accés a les noves tecnologies i la consecució d’imatges històriques de la comunitat gitana.

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, considera que «és una col·laboració necessària destinada a afavorir la integració del col·lectiu gitano i a realitzar labors de prevenció en matèria de drogoaddicció». Ha afegit que les administracions públiques «hem d’acostar el muscle per a continuar aprofundint en la implementació de polítiques socials i educatives saludables que afavorisquen la igualtat d’oportunitats i el futur accés al mercat laboral amb garanties d’èxit».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari