PortCastelló i la Diputació s'uneixen per a potenciar l'economia de la província

Els seus presidents han posat en comú les inversions previstes per a aconseguir ser un dels ports millor connectats d’Espanya

PortCastelló i la Diputació s'uneixen per a potenciar l'economia de la província
18/09/2020 -

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha rebut hui al president de la Diputació Provincial de Castelló, José Martí. La visita institucional ha servit per a estrényer llaços i emprendre línies d’acció conjuntes que potencien els sectors productius de la província, entre ells el sector ceràmic i citrícola. Tots dos dirigents han acordat formalitzar acords a favor d’aquests sectors, dels quals han posat en valor la seua resiliència.

El president de l’Autoritat Portuària ha indicat que el port de Castelló “és el port de tota la província” i ha insistit en la necessitat d’anar de la mà amb la institució provincial. De fet, ha demanat al seu president que assistisca com a convidat permanent als consells d’administració de l’Autoritat Portuària de Castelló.

José Martí, per part seua, ha qualificat de “descobriment” la visita a les instal·lacions i s’ha compromés a donar a conéixer a tots els sectors de la província “totes les dimensions de negoci i desenvolupament d’un port que és el de les nostres comarques”.

Durant la trobada, Rafa Simó ha repassat les principals inversions previstes en PortCastelló en matèria d’infraestructures viàries i ferroviàries, que li situaran entre els millors connectats del sistema portuari espanyol.

A més, ha ressaltat l’aposta de la iniciativa privada pel port de Castelló, “la qual cosa evidencia l’atractiu de PortCastelló per al sector empresarial”. En aquesta línia, s’ha referit a l’increment de les zones de magatzematge tancades o semitancades en el port de Castelló, “fruit de la cultura mediambiental en la qual l’APC i la seua comunitat portuària estan immerses”. Totes dues delegacions han visitat les instal·lacions de Bulk Càrrec Logístics, empresa de gran arrelament a la província i situada en el port de Castelló, dedicada a la mòlta i apilament de matèries primeres en les seues més de 45.000 metres quadrats de magatzems coberts al costat del moll de la Ceràmica. Rafa Simó ha destacat el compromís amb el medi ambient d’aquesta empresa, en disposar de totes les seues instal·lacions tancades.

Rafa Simó i José Martí han rebut al comité d’empresa del sector de l’estiba, del qual ha destacat la seua labor, al costat del d’altres col·lectius portuaris, per a fer del port de Castelló un port competitiu i atractiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari