La Diputació estudiarà la possibilitat de sumar-se a la Ruta Jaume I per a posar en valor la província de Castelló

El president José Martí rep als promotors d’una iniciativa que pretén implicar els territoris d’Espanya, França i Itàlia vinculats a l’obra del conqueridor

La Diputació estudiarà la possibilitat de sumar-se a la Ruta Jaume I per a posar en valor la província de Castelló
12/07/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut en la jornada de hui als promotors de la Ruta Jaume I, que li han plantejat la possibilitat que la institució col·labore en l’impuls d’aquesta iniciativa que implicaria les comunitats d’autònomes d’Aragó, Catalunya, Comunitat Valenciana i Illes Balears, a més de França i Itàlia. Es tracta d’un projecte cridat a posar en valor un itinerari europeu del qual formarien una sèrie de territoris vinculats a la figura històrica del rei valencià. En aquest, cobrarien cabdal importància la vida i l’obra del conqueridor, així com els costums de l’època i tot el patrimoni natural i cultural que embolica al recorregut.

Els promotors, vinculats a l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatges (AEVAV), han exposat al president els detalls d’una iniciativa que la Diputació de Castelló sotmetrà a estudi. “Encara que és prompte per a prendre una decisió perquè abans cal analitzar la viabilitat i els pros i contres”, Martí observa que la proposta “va en la línia de les polítiques que promou la Diputació de trobar el màxim rendiment turístic possible sobre la base del ric patrimoni natural, cultural i gastronòmic que tanquen les nostres comarques”.

José Martí creu que si aquest projecte arribara a desenvolupar-se “suposaria una gran ajuda des del punt de vista turístic per a tot el territori, per descomptat, per a la costa, donada la qualitat de les nostres platges, però sobretot per als nostres pobles d’interior, que guarden una infinitat d’encants que encara resulten molt desconeguts, fins i tot, per als qui vivim a la província de Castelló”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari