La Diputació dona suport al pla conjunt de promoció de l'aeroport de Castelló per a rellançar la seua activitat turística i comercial

La Diputació dona suport al pla conjunt de promoció de l'aeroport de Castelló per a rellançar la seua activitat turística i comercial
19/01/2021 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha participat aquest matí en una trobada telemàtica entre representants institucionals i el sector empresarial per a planificar i impulsar una estratègia conjunta de promoció en les destinacions amb connexió aèria, a fi de promoure l’arribada de turistes.

Martí ha traslladat el “clar compromís de la Diputació amb l’aeroport, que és per a aquesta província una infraestructura clau per a continuar creixent en el sector turístic i comercial, malgrat les lògiques dificultats que existeixen ara a conseqüència de les restriccions de mobilitat per la pandèmia de la Covid-19”.

Per al president de la Diputació “és sens dubte fonamental estar al costat de l’aeroport i de totes aquelles actuacions que servisquen per a continuar reforçant la seua posició a curt i mitjà termini, perquè estem convençuts que la província continuarà sent un destí atractiu a nivell nacional i internacional”.

José Martí, en aquest sentit, valora de forma molt positiva la licitació per part d’Aerocas d’una campanya de captació d’una nova ruta nacional per als pròxims tres anys, que se sumarà a la ja existent de Bilbao, i destaca la idoneïtat de crear un grup de treball permanent entre tots els sectors implicades per a coordinar les accions futures. Així mateix, ha incidit en què des del Patronat Provincial de Turisme es mantindrà enguany la posada per la promoció en els destins nacionals.

En la trobada, a més de José Martí, han participat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; la directora general d’Aerocas, Blanca Marín; el director de promoció turística d’Aerocas, Josep Gisbert; la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Dolores Guillamón; el vicepresident d’Hosbec, Javier Gallego; el representant de l’Associació d’Agències de Viatges de Castelló Fermín Puig, i la responsable comercial d’Ashotur, Yolanda González.

Arcadi España ha subratllat per la seua part que, malgrat la complexitat de la situació la incertesa respecte a l’evolució i reactivació dels sectors aeri i turístic, “l’aeroport continua treballant amb aerolínies, operadors, agents turístics i institucions amb vista al restabliment del trànsit regular, que ha quedat interromput per la Covid-19”.

El conseller ha destacat la importància “que totes les parts implicades en el desenvolupament turístic, públiques i privades, treballen de manera coordinada, a fi de rellançar l’activitat comercial de l’aeroport i de fomentar l’arribada de passatgers, contribuint així a la recuperació del sector turístic de Castelló”.

En la reunió celebrada hui s’ha abordat la planificació d’accions promocionals en aquelles zones amb connexió aèria amb Castelló. Des de Turisme Comunitat Valenciana es contempla la programació d’iniciatives en els destins europeus a través de les Oficines Espanyoles de Turisme a l’estranger, que es focalitzaran en aquells operadors i agents amb capacitat per a mobilitzar turistes cap a Castelló. Així mateix, Turisme preveu signar pròximament un conveni amb Aerocas per a la realització d’accions de promoció en els mercats amb enllaç amb l’aeroport.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari