La Diputació aprova més de mig milió d'euros en subvencions per a grans esdeveniments esportius a la província

La Diputació aprova més de mig milió d'euros en subvencions per a grans esdeveniments esportius a la província
26/09/2020 -

La Diputació de Castelló ha aprovat subvencions per valor de 501.612 euros per a grans esdeveniments esportius a la província celebrats abans i després del confinament i per a cobrir les despeses generades durant el procés de preparació de proves que finalment van ser suspeses a conseqüència de l’emergència sanitària. Ho ha anunciat la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, qui ha destacat que “l’equip de govern té la ferma voluntat d’impulsar la celebració dels esdeveniments esportius que resulten viables en pandèmia, respectant tots els protocols establits i sense posar en perill la salut pública”.

Segons ha assenyalat, “per a la Diputació del canvi l’esport continua sent una prioritat, com ja ho era abans de la crisi de la Covid-19”, encara que ha advertit que, “donada l’actual situació, hem de fer les coses molt bé perquè en una conjuntura com la que estem vivint no es poden cometre errors”.

L’ajudes aprovades aquesta setmana per la Junta de Govern resolen la convocatòria publicada en el Butlletí Oficial de la Província el passat 22 de febrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari