La Diputació suprimeix durant tres mesos el cànon per l'ús de l'escorxador de la Plana per a mantindre els llocs de treball

El president, José Martí, remarca que “hem de ser justos” amb les empreses que aposten per l’ocupació i recorda el descens de les vendes durant la pandèmia

La Diputació suprimeix durant tres mesos el cànon per l'ús de l'escorxador de la Plana per a mantindre els llocs de treball
06/11/2020 -

El Consorci d’Escorxadors de la Plana, participat majoritàriament per la Diputació de Castelló, ha aprovat aquest matí aplicar a l’empresa arrendatària de la planta de Borriana una exempció temporal del pagament del cànon de tres mesos. Aquesta decisió es farà efectiva de forma retroactiva des de l’1 d’octubre i suposarà un estalvi important per a la companyia, després d’haver constatat una important baixada de les vendes i de la facturació.

Des de la Diputació, el president, José Martí, ha precisat que “des que vam conéixer les seues demandes ens vam posar directament de la seua part, que no era una altra cosa que buscar una solució per a garantir l’estabilitat de l’empresa i la de tots els seus treballadors”.

En aquest sentit, la diputada de l’àrea, Lluïsa Monferrer, ha remarcat que “hem de ser justos amb les companyies que aposten per l’ocupació” i ha posat d’exemple de bon procedir a aquesta empresa local, que durant la pandèmia no sols ha mantingut la plantilla, sinó que l’ha augmentada per a assegurar la producció i la distribució de productes carnis.

Pel que fa a la resta de punts tractats, en la reunió també s’ha portat a votació els pressupostos per al proper exercici, els quals ascendeixen a una quantitat de 134.038 euros. Aquests s’han aprovat amb la majoria dels vots presents.

El pròxim dimecres es reunirà el Consorci d’Escorxadors de la Zona Nord amb l’aprovació dels comptes de 2021 i la reducció del preu de lloguer de la planta de Vinaròs sobre la taula.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari