'Divercuina' apropa els productes de proximitat i mercats amb tallers de cuina infantils

'Divercuina' apropa els productes de proximitat i mercats amb tallers de cuina infantils
06/05/2022 -

‘Divercuina de la terreta’, el programa de coneixement dels productes de proximitat i dels mercats municipals impulsat per l’Ajuntament de Castelló, des de la Regidoria de Consum Sostenible, represa aquest dissabte dia 7 de maig els tallers gratuïts de cuina a l’aire lliure per a xiquets i xiquetes de 6 a 11 anys. El calendari s’inicia aquest dissabte en la plaça Miquel Peris i Segarra del Grau i continuarà tots els dissabtes fins a l’11 de juny en els diferents districtes de la ciutat. Per a participar és necessari inscriure’s en el mail: divercuinadelaterreta@gmail.com.

La regidora de Consum Sostenible, Mary Carmen Ribera, ha posat en valor aquesta iniciativa per la capacitat de “fomentar entre xiquets i xiquetes el coneixement dels productes locals a través de tallers de cuina gratuïts amb els quals també s’acosta els mercats municipals en mostrar productes frescos i de temporada”. De fet, Ribera ha recordat que, a través d’aquest projecte, també es busca convertir a les famílies en prescriptores del producte local i fomentar els hàbits de consum dels productes de proximitat.

Les pròximes jornades tindran lloc el 14 de maig en Maset Blau (districte Oest), 21 de maig en plaça Primer Molí (districte Nord), 28 de maig en la plaça Santa Clara, (districte Centre), 4 de juny en la plaça Vilanova d’Alcolea (districte Sud), i l’11 de juny en la plaça Doctor Marañón (districte Aquest).

‘Divercuina de la terreta’ és un programa que va iniciar en 2017 i pel qual han passat milers de xiquets i xiquetes fins hui.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari