'Gent Divergent' visibilitza la quotidianitat dels artistes amb dany cerebral

La projecció del documental coincideix amb la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat

'Gent Divergent' visibilitza la quotidianitat dels artistes amb dany cerebral
02/12/2019 -

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat el documental ‘Gent Divergent’ de la companyia de teatre homònima, un grup d’artistes amb dany cerebral que mostrarà en aquesta projecció les seues vivències. La peça s’estrenarà demà dimarts, 3 de desembre, a les 11.00 hores al Teatre del Raval, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

“Espais com l’Ateneu i la tasca que desenvolupen diàriament són necessaris per al desenvolupament igualitari de la societat. Eixa feina la podem veure en originals peces com aquesta projecció, el qual té com a objectiu reconéixer visibilitzar la seua quotidianitat i la lluita diària” ha expressat Ruiz.

El documental, realitzat per la productora Noviembre Films i patrocinat per la Fundació Dávalos-Fletcher i amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, tindrà una segona projecció el dia 8 de desembre a les 19.00 hores al Teatre del Raval.

El grup de teatre Gent Divergent naix dintre d’un taller de teatre de l’associació fundació Ateneu de Castelló impartit per membres de Teatre de Caixó, i ha tingut com a resultat el muntatge d’una versió de l’obra del Quixot, sota la direcció de Marc Escrig, la qual els ha donat l’oportunitat de realitzar una gira per diferents llocs de la ciutat.

Programació del Teatre del Raval

Demà de vesprada, el teatre del Raval acull la inauguració de la Mostra de Cinema i Salut Globa l, amb l’eix temàtic Salut i dona: Necessitats i reptes . Les jornades s’obren amb l’actuació de Pólvora & Karma, projecte de rap format per dos estudiants de Psicologia de la Universitat Jaume I. Tot seguit, es projectarà de Woman. En acabar el film, el públic podrà participar en el debat amb Iván Zahinos, coguionista i idea original de la pel·lícula.

Dimecres 4, es projectarà La emperatriz Yang Kwei-fei, com a part de la programació cinematogràfica impulsada per l’Ajuntament de Castelló i Filmoteca Valenciana. Divendres 5, se celebrarà el concert pel 10é aniversari de l’Associació Musical Castàlia, un acte amb entrada lliure organitzat per la mateixa entitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari