En quins llocs es pot aconseguir la polsera de la Magdalena 2022?

L’Ajuntament diversifica els punts de repartiment de la polsera oficial de les festes fundacionals

En quins llocs es pot aconseguir la polsera de la Magdalena 2022?
18/02/2022 -

On es pot aconseguir la polsera de la Magdalena 2022? L’Ajuntament de Castelló diversifica enguany els punts de repartiment de la polsera oficial de les festes fundacionals i, tal com ha anunciat, s’entregarà en col·legis i instituts, comerços, oficines de turisme, associacions de gent gran i clubs esportius, i a les persones que realitzen qualsevol gestió a l’Ajuntament, al Palau de la Festa i en les tinències d’alcaldia de tots els districtes.

“Volem fer el repartiment de la polsera de la Magdalena evitant aglomeracions innecessàries, i per això les distribuirem a les escoles i en els instituts, entre els membres dels clubs esportius, a través de les associacions de gent gran i dels comerços de la nostra ciutat, i també es podran aconseguir en les oficines de turisme i si es fan gestions a l’Ajuntament, el Palau i les tinències d’alcaldia”, ha detallat el regidor i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina. “En els pròxims dies s’aniran repartint les 95.000 polseres que s’han preparat per a enguany”, ha apuntat Braina.

La polsera oficial de la Magdalena 2022 es va presentar la setmana passada al Palau de la Festa. És un disseny que ha realitzat la guanyadora del cartell anunciador de les pròximes festes, Carla Parra Bellido, i que està inspirat en el mateix cartell, amb el lema Nou somnis, amb dibuixos que fan referència als nou dies de la festes fundacionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari