Consulta les notes de la selectivitat 2020 a Castelló

L’alumant que es va presentar a la PAU pot conéixer els seus resultats des d’aquest divendres 17

Consulta les notes de la selectivitat 2020 a Castelló

Les notes de selectivitat de Castelló 2020 ja estan resoltes. Hui, 17 de juliol, els alumnes i alumnes que es van presentar a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) el passat 7, 8 i 9 de juliol per a entrar a la universitat el curs que ve ja poden consultar el resultat dels exàmens de totes les assignatures.

On veure les notes de la selectivitat en Castelló

La Generalitat Valenciana, i en concret la Conselleria d’Universitats, han obert el Portal de l’Alumne perquè els i les estudiants puguen consultar les seues notes. Hauran de fer-ho amb el seu usuari i contrasenya i clicant a “acceptar”.

A través d’aquest mateix portal es podrà sol·licitar la revisió d’exàmens demà dissabte 18 de juliol, el dilluns 20 i el dimarts 21. Després d’aquest tràmit, es publicaran les notes definitives de la PAU.

La segona convocatòria de la PAU 2020 en la Comunitat Valenciana serà el 8, 9 i 10 de setembre. Així, el 16 d’aqueix mateix mes es coneixeran els resultats; el 17, 18 i 21 es procedirà a la revisió d’exàmens; i, finalment, el 22 de setembre es publicaran les notes definitives.

Notes Selectivitat 2020 a València, Alacant i Castelló

A Castelló Extra, et facilitem la consulta de les notes de la PAU 2020 de la Comunitat Valenciana. Tan sols hauràs de punxar en el següent enllaç per a veure les teues notes de la Selectivitat 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari