Castelló reforça la seguretat viària amb dos nous semàfors a l'avinguda Barcelona

El regidor de Mobilitat Sostenible destaca la mesura que facilitarà el pas de vianants en una via amb alta densitat de trànsit rodat

Castelló reforça la seguretat viària amb dos nous semàfors a l'avinguda Barcelona
23/12/2019 -

L’Ajuntament de Castelló ha incorporat dos nous semàfors a l’avinguda Barcelona. La regidoria de Mobilitat Sostenible dirigida per Jorge Ribes ha impulsat aquesta mesura per a pal·liar els problemes relatius a la creixent densitat del trànsit de la zona. En concret, els semàfors s’han instal·lat en els passos situats entre els carrers Poeta Mistral i Germans Vilafañe per a oferir un accés més segur al parc Pont de Ferro.

Ribes ha valorat l’acció com a necessària i s’ha mostrat satisfet per l’impacte immediat que tindrà en el dia a dia dels vianants. «L’avinguda Barcelona concentra molt trànsit rodat i amb aquests semàfors es garanteix una major seguretat per als vianants», ha explicat. «Aquest projecte suposa un pas més en el camí cap a un model de mobilitat sostenible i pacificada», ha recalcat.

En el seu objectiu per pacificar el trànsit i fomentar la convivència entre conductors i vianants, Mobilitat Sostenible ha invertit un total de 33.054,75 euros en el projecte de semaforitzats. Les obres s’han efectuat en el termini d’execució previst, que era de dues setmanes, i tant el trànsit rodat com per als vianants ha circulat amb normalitat.

Amb aquesta obra es dóna continuïtat al compliment de diversos dels punts clau de l’Acord de Fadrell en matèria de mobilitat urbana. A aqueix respecte, els semàfors contribueixen al foment de la mobilitat responsable en la via pública per a evitar conflictes entre els diferents usos del transport ciutadà. Com a resultat, s’ha incrementat la seguretat dels vianants en un punt d’especial densitat del trànsit com és l’avinguda Barcelona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari