Educació adequarà un solar municipal per a traslladar a l'alumnat de l'Herrero durant les obres d'Edificant

El terreny, de titularitat municipal, està situat al costat del Carles Salvador i comptarà amb accessos per als vianants

Educació adequarà un solar municipal per a traslladar a l'alumnat de l'Herrero durant les obres d'Edificant
07/01/2020 -

L’Ajuntament de Castelló ha definit el solar municipal situat al costat del CEIP Carles Salvador com la millor opció habilitar un centre educatiu provisional mentre duren l’obres de Edificant. Inicialment, es traslladarà ací a l’alumnat de l’Herrero, encara que aquest punt podria ser el triat també per a la ubicació provisional d’altres centres si fóra necessari.

Així ho ha confirmat l’edil d’Educació, Francesc Mezquita, qui també ha aclarit que la titularitat pròpia del terreny “agilitarà els tràmits” i que les condicions d’aquest espai “ens permetran disposar de metres suficients i habilitar accessos per als vianants per a garantir la seguretat de les xiquetes i els xiquets”. El regidor també ha destacat que serà prioritari que «el trasllat es realitze durant un període no lectiu per tal de no interrompre el ritme de les classes».

D’aquesta manera, el consistori crearà una solera per a aquest espai i delimitarà mitjançant un clos la zona escolar. Així mateix, obrirà les escomeses de llum i d’aigua. Mesquita també ha garantit que es mantindrà la zona d’estacionament de la qual ja disposa el solar, ja que l’espai per al col·legi provisional només n’ocuparà una part.

A l’adequació d’aquest espai, la transformació del qual començarà al llarg del present exercici, cal sumar l’arrendament d’un solar al costat del CEIP Vicent Marçà per a traslladar a l’alumnat mentre duren construcció del nou centre.

Educació ha reservat 7.260 euros per al lloguer d’enguany i preveu mantindre llogat el terreny fins meitat de 2022, quan hauran finalitzat les obres. El solar està situat en la Quadra del Borriolenc, enfront del col·legi, i en els 4.500 metres quadrats que habilitarà el consistori se situaran les aules provisionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari