L'educació ambiental de Castelló es trasllada a les platges

L'educació ambiental de Castelló es trasllada a les platges
16/07/2021 -

L’equip d’educació ambiental de l’Ajuntament de Castelló apropa la campanya de conscienciació sobre reciclatge a les platges de la ciutat. D’aquesta manera, les educadores i els educadors ambientals estaran tots els dimecres de juliol, agost i, també, la primera setmana de setembre al costat de les oficines d’informació turística de les platges de Castelló (de 10.00 a 13.00 hores), on informaran sobre les opcions existents a la ciutat per al reciclatge de tot tipus de residus i sobre com reduir les deixalles.

“Amb l’arribada de l’estiu els nostres hàbits canvien i, per tant, poden fer-ho també els hàbits pel que fa a la separació de residus. És molt important la tasca de l’equip d’educació ambiental per a recordar que cal que continuem reduint i reutilitzant al màxim les deixalles que produim, però també que continuem separant”, ha assegurat el regidor de Reciclatge i Gestió de Residus de Castelló, Ignasi Garcia. L’edil també ha recordat que “hem de tindre molta cura amb no deixar cap residu a la platja, ja que aquests poden contaminar el sol i acabar directament a la mar”.

Així doncs, l’equip d’educació ambiental resoldrà dubtes sobre la separació de residus amb l’objectiu de cridar l’atenció sobre l’abandonament de deixalles a la naturalesa. Per aquest motiu, les educadores ambientals prestaran especial atenció al fem generat habitualment a les platges (llaunes, brics, envasos de plàstic…). Amb les explicacions, el públic rebrà materials de les campanyes impulsades per la Regidoria de Reciclatge i Gestió de Residus.

Les següents sessions previstes per l’equip d’educadores i educadors ambientals tindran lloc el 21 de juliol a la platja El Serradal, el 28 de juliol a la platja de Gurugú, el 4 d’agost a la platja del Pinar, l’11 d’agost al Serradal, el 18 d’agost al Gurugú, el 25 d’agost al Pinar i l’1 de setembre a la platja del Serradal.

L’àrea de Reciclatge i Gestió de Residus també ha realitzat accions per conscienciar sobre la recollida de voluminosos. En eixe sentit, l’Ajuntament ha enviat 38.000 imants amb la imatge del Fadrí i informació sobre el servei de recollida del consistori. A més, l’equip d’educació ambiental ha repartit bosses de ràfia amb els diferents colors de totes les fraccions (verd, groc, blau i marró). Cal recordar que el consistori de Castelló ha realitzat altres campanyes informatives, com el cas d’ “Un marró de tots” amb la qual han conscienciat a la ciutadania sobre la recollida de l’orgànica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari