Educació intensifica les millores en escoles amb la renovació dels banys del CEIP Fadrell de Castelló

L’Ajuntament de Castelló ha invertit 19.000 euros en la millora i renovació dels serveis del centre escolar

Educació intensifica les millores en escoles amb la renovació dels banys del CEIP Fadrell de Castelló
25/08/2021 -

El CEIP Fadrell de Castelló estrenarà nous banys per a l’alumnat el pròxim curs acadèmic. La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló ha invertit 19.000 euros en la millora i renovació de les instal·lacions dels serveis del col·legi públic, en unes obres realitzades durant les vacances d’estiu. Així, els nous lavabos estaran llestos per l’estrena del nou curs acadèmic el pròxim mes de setembre.

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha visitat aquesta setmana el centre per a conéixer el resultat de les obres dels sanitaris. Mezquita ha destacat ”la importància d’aquestes xicotetes millores que dignifiquen l’escola pública i garanteixen unes instal·lacions adequades per a tots els xiquets i xiquetes”. ”El nostre objectiu és que totes les escoles de Castelló gaudisquen de les millors condicions possibles, per facilitar la tasca docent i el benestar de les famílies”, ha defensat l’edil.

Durant el període estival l’Ajuntament de Castelló executa obres de manteniment i millora en vuit escoles de la ciutat. D’aquesta manera, l’àrea que encapçala Francesc Mezquita preveu una inversió de vora 360.519,51 euros per garantir una tornada a les aules amb totes les obres acabades. Els projectes estan orientats a millorar els accessos, els lavabos, la climatització i afavorir la conciliació laboral i familiar amb aules de 0 a 2 anys, entre altres objectius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari