Educació inverteix 24.000 euros en l'adequació de la nova aula de 2 anys al CEIP Illes Columbretes

El pròxim curs, el centre estrenarà aquest servei amb 17 places

Educació inverteix 24.000 euros en l'adequació de la nova aula de 2 anys al CEIP Illes Columbretes
27/02/2021 -

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló ha informat de l’avanç de les reformes per a l’aula de 2 anys del CEIP Illes Columbretes, uns treballs pressupostats en 23.785,56 euros. El centre disposarà de 17 places d’educació en aquest servei i ampliarà la zona del pati reservada per aquest alumnat.

El regidor d’Educació a l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita, ha visitat el centre on ja han començat els treballs de reforma per a l’aula de 2 anys. Mezquita ha reafirmat “el compromís de l’Ajuntament amb l’educació pública” i ha assegurat que “aquesta nova obertura afiança les polítiques que portem a terme en coordinació amb la Conselleria d’Educació per a obrir més línies de 2 anys a Castelló”. Segons l’edil ” és un servei fonamental per a les famílies i també per als centres que l’ofereixen per tal de consolidar les matriculacions”.

Així doncs, les obres de la primera fase de la reforma per a les aules de 2 anys en el CEIP Illes Columbretes ja s’han dut a terme. Aquestes han consistit en la demolició interior per tal d’habilitar una zona diàfana, la col·locació de pilars i bigues per tal d’assegurar l’edifici una vegada eliminat el mur de càrrega. També s’ha construït una rampa d’accés i una porta que comunica directament amb el pati. Ja s’han reformat els banys i s’han pintat les aules.

Als sanitaris, s’ha instal·lat una porta de fusta i una vidrera per facilitar la visió de l’aula. Per finalitzar les obres, està previst que es valle el pati i col·locar cautxú al sòl del pati de l’escola. També es col·locarà un nou paviment en la nova aula.

Cal recordar que a principis d’any, el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, va planificar la realització també del projecte al CEIP Bernat Artola per tal d’obrir una aula de 2 anys. Les obres d’adequació en aquest centre estan valorades en 19.545,20 euros i també inclouen treballs de fontaneria, electricitat, tasques d’adaptació dels patis i altres obres per a rebre el nou alumnat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari