Educació millora cinc centres educatius de Castelló de la Plana

L’àrea encapçalada per Francesc Mezquita inverteix 217.138,98 euros en aquestes actuacions

Educació millora cinc centres educatius de Castelló de la Plana
09/08/2022 -

La Regidoria d’Educació de Castelló, encapçalada per Francesc Mezquita, ha iniciat les obres de millora i manteniment a cinc centres de la ciutat. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Castelló realitza una inversió de 217.138,98 euros per garantir una tornada a les aules amb totes les obres acabades. Els treballs estan orientats a millorar els accessos i afavorir la conciliació laboral i familiar amb aules de 0 a 2 anys, entre altres objectius indicats per la Regidoria.

Francesc Mezquita ha afirmat que “les polítiques educatives de Castelló van dirigides a adaptar els centres de la ciutat a les realitats de la societat actual”. Per això, l’edil ha indicat que “un dels objectius principals, tal com hem demostrat cada any, és afavorir la conciliació familiar amb aules de 0 a 2 anys”. Mezquita ha asseverat que “també millorarem els accessos, i renovarem banys perquè siguen més accessibles per als xiquets i les xiquetes”.

Una de les actuacions és l’obra del CEIP Carles Selma, on Educació està reformant els sanitaris de la planta de primària i recondicionant els accessos a infantil. Educació també ha iniciat els treballs al CEIP Pintor Castell, on s’estan reformant els sanitaris d’infantil i de primària. Per altra banda, al CEIP Jaume I, l’àrea que encapçala Francesc Mezquita realitzarà la instal·lació de noves tanques per millorar l’accés al centre.

En el cas del CEIP Carles Salvador l’Ajuntament està realitzant una adequació de les aules de 0 a 2 anys. Al Sanchis Yago s’estan adequant les aules de 0 a 2 anys i cal recordar que l’estiu passat es va pavimentar l’accés i es van renovar les finestres per fer el centre més sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari