Efectius dels Bombers de Castelló extingeixen un incendi en la zona pròxima a la Joquera i el Racó del Mercader

La ràpida actuació dels bombers ha evitat que el foc s’aproximara a una zona residencial

Efectius dels Bombers de Castelló extingeixen un incendi en la zona pròxima a la Joquera i el Racó del Mercader
10/05/2024 -

Els Bombers de Castelló han actuat aquesta vesprada en un incendi ocorregut en els voltants de les urbanitzacions de muntanya La Joquera i el Racó del Mercader. Fins al lloc dels fets s’han traslladat els regidors Sergio Toledo, alcalde en funcions, així com Vicent Sales, tinenta d’alcalde del Districte Oest.

El foc ha afectat una superfície estimada de 2,6 hectàrees, sense afectar zona urbana, i s’ha declarat passat el migdia de hui mobilitzant a quatre vehicles dels Bombers de Castelló: bomba nodrissa, bomba rural pesada, una unitat rural lleugera i un altre vehicle de suport.

En l’extinció també han col·laborat efectius del Consorci Provincial de Bombers que han aportat diferents mitjans per a apagar aquest incendi, que ha afectat només zona forestal i rural.

Sergio Toledo ha comentat que “aquest incendi preocupava per la proximitat amb zones d’habitatges en aquestes urbanitzacions i per això la ràpida actuació dels mitjans d’extinció tant de l’Ajuntament com de la Diputació ha sigut clau”.

Toledo ha volgut també posar en valor que “l’incendi s’ha declarat en una zona de barranc i difícil accés. Una zona que ha romàs abandonada des de fa 12 anys i que, gràcies a un pla de neteja en el qual col·laboren amb l’Ajuntament els bombers de la Diputació, havia sigut esbrossada recentment. Gràcies a aquests treballs, que es realitzen des d’el mes de gener passat, s’ha evitat que el foc fora a més i que els seus danys hagueren sigut pitjors”.

El regidor ha volgut reiterar el “agraïment als Bombers de Castelló per la seua ràpida intervenció que ha evitat que l’incendi fora a més i també dels bombers de la Diputació de Castelló que han col·laborat en l’extinció”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari