L'Ajuntament de Castelló restableix la pàgina web municipal

L'Ajuntament de Castelló restableix la pàgina web municipal
13/04/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ha restablit la pàgina web municipal www.castello.es que va resultar afectada després de l’atac informàtic detectat dimarts passat dia 30 de març. El departament d’Administració Electrònica i Innovació Digital ha reactivat aquest dimarts el portal web per a la consulta de la informació i tràmits municipals.

Cal recordar que l’Ajuntament va aconseguir restablir en 10 dies serveis d’atenció a la ciutadania com la seu electrònica per a la realització de tràmits i presentació de sol·licituds de manera telemàtica i va instal·lar equips segurs per a reprendre l’atenció presencial de la ciutadania al Palau de la Festa i Tinències d’alcaldia.

L’atenció presencial a la ciutadania per a poder iniciar tramitacions es va recuperar el dimecres passat, tant en Atenció Integrada com per a gestions d’altres àrees municipals com l’Agència de Desenvolupament Local, Comerç i mercats, Sanitat, Consum, Urbanisme, Atenció Tributària i Habitatge.

També s’han pres mesures de caràcter administratiu com l’ampliació de terminis per a la presentació de sol·licituds de tràmits com les Ajudes Parèntesis o Jornals de Vila, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari