El Camp de Futbol d'Almenara celebra el seu 50é aniversari

El Camp de Futbol d'Almenara celebra el seu 50é aniversari
01/08/2019 -

L’Ajuntament d’Almenara ja ha constituït la comissió que s’encarregarà de programar una sèrie d’activitats per a celebrar el 50 aniversari de la construcció del Camp de Futbol de la Corona, que es commemorarà l’any vinent, 2020. La intenció de l’Ajuntament d’Almenara, segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, és “realitzar una sèrie d’esdeveniments commemoratius per a recordar el mig segle d’existència del camp de futbol de la localitat, prenent les instal·lacions i el mateix futbol com a protagonistes”.

Així segons ha explicat el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, “tenim intenció de començar les activitats ja el pròxim Nadal per a prosseguir amb les mateixes fins al mes de juny aproximadament”. Ara la comissió del 50 aniversari serà la que estudie i intente donar viabilitat a les propostes d’activitats que vagen sorgint, entre les quals ja es pot avançar la intenció de “crear una cançó per al futbol, amb l’objectiu que es conega, es consolide i es puga escoltar durant els partits de futbol en el Camp de la Corona”. La cantautora local, Eva Gómez, serà l’encarregada de compondre i cantar aquesta cançó.

La comissió organitzadora dels actes del 50 aniversari del Camp de Futbol de la Corona estarà encapçalada per l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, juntament amb el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, i tota una sèrie de representants del futbol local, com directius actuals de l’Almenara Atlètic, així com exdirectius, exjugadors i persones vinculades al món del futbol en aquests 50 anys d’història de la Corona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari