El CITD Penyeta Roja de la Diputació comença les seues proves d'accés amb la participació d'un centenar d'estudiants

Prop d’un centenar de xiquets participen en les proves de 5é de Primària, hui seran les de 6é de Primària i les de Secundària

El CITD Penyeta Roja de la Diputació comença les seues proves d'accés amb la participació d'un centenar d'estudiants
09/05/2019 -

El Centre d’Iniciació Tècnica Esportiva (CITD) de Penyeta Roja de la Diputació ha començat les seues proves d’accés amb la major participació dels últims anys a l’ésser prop d’un centenar de xiquets els que opten a incorporar-se en 5a de Primària. Hui continuaran les proves d’accés per als cursos de 6é de Primària i els de Secundària. Una convocatòria que contribuirà a continuar posicionant a aquest centre de formació com una “autèntica fàbrica de campions, amb un nivell extraordinari tant en l’àmbit acadèmic com esportiu”, tal com ha indicat el diputat d’Esports, Luis Martínez.

En aquest sentit, Martínez ha destacat que “el gran interés que desperta aquesta convocatòria respon a la professionalitat de tot el personal del col·legi que fa d’aquest un emblema de qualitat en la formació acadèmica i en l’esfera esportiva. Han aconseguit un assemblatge perfecte entre les classes docents i l’entrenament esportiu, i el resultat és una excel·lent trajectòria de 40 anys formant als millors atletes de la nostra província”.

L’objectiu i esforç de la Diputació és el d’oferir, a prop de 300 joves cada any, l’oportunitat de créixer amb l’esport i aprendre abans que ningú el significat de l’esforç, compromís i companyonia. Tot l’alumnat compta amb transport escolar i menjador, ampliant-se amb allotjament i manutenció completa per a aquells joves de les comarques més allunyades de la capital.

Per als alumnes de primària i d’ESO el sistema de selecció consisteix en la realització de les següents proves: carrera de velocitat de 40 metres llisos, llançament de pilota medicinal de 2 quilos amb les dues mans, per damunt del cap i sense carrera ni alçant els peus, salt vertical, i carrera cronometrada de 1.000 metres llisos.

El diputat ha recordat que “per al dia de les proves és indispensable presentar fotocòpia del bolletí de notes del present curs escolar, on es reflectiran les notes de les dues primeres avaluacions i fotocòpia del SIP. Cal recordar també que no poden accedir a les proves alumnes que estiguen repetint curs”.

Cal recordar que per als alumnes a partir de 1r d’ESO que practiquen atletisme o tenis, podran presentar el seu currículum esportiu el mateix dia que realitzen les proves, així que hauran d’adjuntar el formulari de beca esportiva que prèviament podran recollir en el centre.

El millor video del ‘Dia de l’Esport’ en la Comunitat Valenciana

La Fundació Trinidad Alfonso ha fet entrega hui al CITD Penyeta Roja de la Diputació del reconeixement del premi al millor vídeo realitzat amb motiu del ‘Dia de l’Esport’. Un reconeixement que se suma als molts que ha rebut el bon fer de tots els professionals que integren la plantilla del centre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari