Castelló activa el diàleg per a trobar una solució consensuada que desbloquege les obres del Mercat de Proveïments

Castelló activa el diàleg per a trobar una solució consensuada que desbloquege les obres del Mercat de Proveïments
07/07/2023 -

L’equip de govern de l’Ajuntament de Castelló s’ha reunit hui amb el president del mercat de Proveïments, un representant de l’empresa adjudicatària de les obres i tècnics municipals del consistori amb l’objectiu d’acostar postures i trobar una solució consensuada que acontente a totes les parts amb l’objectiu d’iniciar la reforma del mercat de Proveïments al més prompte possible.

Aquesta solució passaria per compatibilitzar els treballs de reforma del mercat amb la continuïtat de l’activitat de les parades, com demanen els venedors, i com ha pogut fer-se en altres mercats, com el d’Alacant. Sempre prenent les mesures de seguretat que dicten els tècnics.

“Una actuació tan necessària com la reforma del Mercat de Proveïments, que es fa en benefici dels venedors i que ja hauria d’haver-se fet i no haver acabat judicialitzada per la gestió que va fer el govern anterior per falta de diàleg, no pot convertir-se en una amenaça i en un problema per als comerciants”, assenyala el portaveu del govern, Vicent Sales.

“Ens trobem amb un problema heretat del govern de PSOE i Compromís al qual donarem prioritat perquè no que no es perden els més de 2 milions d’euros d’Europa. Per a això, les obres haurien d’estar finalitzades abans del 31 de desembre”, afig Vicent Sales.

“Els contactes estan sent positius i hi ha avanços, hem trobat bona predisposició entre les parts per a desbloquejar l’obra i ens hem emplaçat a una segona reunió per a aportar les garanties i concretar la fórmula que s’adoptarà per a evitar que els venedors hagen d’eixir del recinte i per tant renunciar a la seua activitat, mentre dure la rehabilitació de l’edifici, extrem en el qual també estem d’acord”, indica el portaveu del govern.

“El que és el rebost dels aliments frescos de Castelló urgeix una actuació integral consensuada amb els treballadors, com hem defensat estant en l’oposició i que ara mantenim des del govern, que done resposta al que ells necessiten, en cap cas ha de ser una obra imposada que no tinga en compte als afectats, com ha passat fins ara”, conclou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari