El Govern municipal de Castelló impulsa la carrera professional i la valoració de llocs de treball a l'Ajuntament

El pressupost municipal de 2019 contempla, per primera vegada, una partida econòmica per a implantar la carrera professional

El Govern municipal de Castelló impulsa la carrera professional i la valoració de llocs de treball a l'Ajuntament
17/04/2019 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut en els últims dies una reunió amb una representació sindical d’UGT amb l’objectiu d’analitzar el desenvolupament de la carrera professional i la valoració dels llocs de treball a l’Ajuntament de la capital de la Plana. A la reunió van assistir també les regidores Patricia Puerta i Mónica Barabás.

Marco va informar la representació sindical que l’11 de febrer des de l’Alcaldia es va donar la instrucció al departament de Personal perquè s’escometera el procediment per a la implantació de la carrera professional i el procés de valoració dels llocs de treball.

En la reunió amb UGT es va remarcar la voluntat del Govern municipal d’atendre la viabilitat de les reivindicacions. De moment, s’ha plantejat establir una calendarització del procés per a incorporar-les a l’estructura municipal. “Som sensibles a les qüestions que plantegen les treballadores i els treballadors municipals i analitzarem la proposta perquè puga dur-se a terme de forma progressiva”, indica l’alcaldessa. El desenvolupament integral de totes dues mesures es desenvoluparia al llarg del pròxim mandat. Marco va traslladar la seua intenció d’assistir a la Mesa Negociadora per a donar compte del desenvolupament de les propostes.

Marco també ha contactat amb la Càtedra Ciutat de Castelló de la Universitat Jaume I per a sol·licitar-li col·laboració en la selecció de les empreses i equips de treball que podrien participar en els procediments tècnics necessaris per a implantar la carrera professional i la valoració de llocs de treball. D’altra banda, des de la Regidoria de Gestió Municipal s’estan avaluant les pràctiques seguides en altres ajuntaments de les mateixes característiques que el de Castelló.

El pressupost municipal contempla, per primera vegada, una partida econòmica per a assumir la implantació progressiva de la carrera professional. Una constatació, diu, de la intenció del Govern municipal per acomplir les reivindicacions dels sindicats representatius. “Des del principi del mandat, s’ha treballat per a dignificar les relacions amb els sindicats. Som receptius a les demandes dels empleats i les empleades públiques perquè són elements importants en el desenvolupament de les polítiques de millora de la qualitat de vida que impulsa l’Ajuntament”, apunta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari