El Govern provincial reforça la projecció turística del Carnestoltes de Vinaròs

El Govern provincial reforça la projecció turística del Carnestoltes de Vinaròs
04/03/2019 -

La Diputació de Castelló reforça la projecció turística del Carnestoltes de Vinaròs que viurà aquest pròxim cap de setmana els seus dies més intensos amb multitud de celebracions i actes previstos amb gran participació i afluència de visitants. La col·laboració de la Diputació en l’impuls turístic i econòmic d’aquesta festa per a Vinaròs i tota la seua zona d’influència es contextualitza en el compromís del Govern provincial amb la posada en valor de les tradicions no sols com a element cultural, sinó també per a continuar generant noves oportunitats de riquesa i futur als pobles. Així, el Govern provincial col·labora des de fa anys amb aquesta festa declarada d’Interés Turístic Autonòmic, a través de les subvencions turístiques a festes d’interés amb l’Ajuntament concedint una ajuda de 7.000 euros per a impulsar la seua promoció.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “és per a tota la província un orgull comptar amb festes úniques que omplin els nostres pobles de tradició i que els fan més atractius des del punt de vista turístic, sent un gran reclam perquè milers de visitants ens coneguen, consumesquen Castelló i generen noves oportunidads econòmiques”.

A més, la Diputació col·labora també amb la Comissió Organitzadora del Carnestoltes i en la seua programació cultural com a part de la línia d’ajudes de la Diputació a associacions i entitats culturals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari