El III Congrés del Comerç de Castelló marca les claus tecnològiques i socials per a actualitzar el sector

Patricia Puerta espera que l’esdeveniment “servisca per a activar el comerç local, afavorint l’economia i ocupació”

El III Congrés del Comerç de Castelló marca les claus tecnològiques i socials per a actualitzar el sector
04/04/2019 -

Un fòrum gratuït on comerciants, agents econòmics i socials del panorama nacional debaten sobre la situació actual del comerç minorista, les noves tecnologies i les eines necessàries per a reforçar el sector. Així es planteja la tercera edició del Congrés Intermunicipal de Foment del Comerç de Castelló, que se celebra el dijous 11 d’abril, de 16.30 a 20.30, i el divendres 12, de 9.30 a 13.30, en el Saló Maestrazgo de l’Hotel Intur. Es tracta d’un punt de trobada, organitzat per l’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria de Comerç, que espera “ser un impuls per al comerç local, afavorint l’economia i ús de la ciutat”.

D’aquesta forma, la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha traslladat l’objectiu d’un congrés que “rep amb els braços oberts al teixit empresarial de Castelló”. En l’organització de l’esdeveniment, també col·laboren la Cambra de Comerç, la Universitat Jaume I, la Generalitat Valenciana i l’Oficina de Comerç i Territori Pateco.

Enguany, després de l’acollida de la passada edició, tornarà el taller d’Intel·ligència Comercial “Motivació i èxit del comerç minorista. 10 hàbits per a liderar les vendes”. En aquest, impartit el dijous a les 18.30, la coach executiva, docent en vendes, comunicació i habilitats directives Ada Morales establirà les claus per a desenvolupar confiança en els clients i aconseguir l’èxit en el negoci, mitjançant lideratge, motivació i actitud.

A més, s’ha reservat per al divendres a les 12.30 una taula redona anomenada “Perspectives per a actualitzar el comerç local”, on s’abordarà la manera en què la capacitat de resiliència depén cada vegada més del nivell d’enteniment oportú de les forces tecnològiques i socials. En aquest debat participaran la professora de la Universitat Jaume I Ilu Vallet, el professor de Comerç i Màrqueting en Àgil Centres i soci de Designes Comunicació Fran Zorrilla, el vicepresident de RedComercio, Luis Macia, i el director tècnic de Pateco, Agustín Rovira.

El congrés es complementa amb xarrades, tallers i consells, el denominador comú dels quals es resumeix en l’adaptació a l’era tecnològica d’un sector tradicional on la proximitat, el bon tracte i la qualitat són el principal component.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari