El Palau de la Festa de Castelló acollirà el concert benèfic Dolçainadal

El Palau de la Festa de Castelló acollirà el concert benèfic Dolçainadal
18/12/2019 -

El Palau de la Festa de Castelló acollirà el pròxim 28 de desembre a les 18.30 hores el Dolçainadal, el concert benèfic que organitzen per cinqué any consecutiu la Federació de Dolçaina i Tabal de Castelló i la Colla el Soroll, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Festes. En aquesta edició la recaptació serà a benefici de la Fundació Afanias.

La regidora de Festes, Pilar Escuder, ha detallat que participaran un centenar de músics, de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, la Colla de Dolçainers i Tabaleters Xaloc, l’Agrupació Musical Xarançaina i la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Soroll i ha animat a la ciutadania a assistir “per a gaudir del nadal, de la festa i de la solidaritat”.

Les entrades, a 5 euros, es poden adquirir en la taquilla del Palau de la Festa el mateix dia del concert o de forma anticipada en la seu d’Afanias. També es poden sol·licitar a través dels telèfons 630636863 i 676084414.

En anys anteriors, la recaptació s’ha destinat a l’Associació Síndrome de Down, l’Associació d’Afectats per l’Esclerosi Múltiple, l’Associació de Persones amb Autisme de Castelló (Apnac) i a l’Associació de Malalties Estranyes de la Comunitat Valenciana (Asemi).

En aquesta edició, el projecte que rebrà l’ajuda del Dolçainadal és el d’Afanias. A més, de la recaptació del concert benèfic, durant l’any vinent se celebraran altres activitats com l’entrepà, la carreta i el vermut solidari, en els mesos de març, juny i novembre, els beneficis del qual també seran per a la mateixa associació. Hui, al costat de la regidora de Festes, el president de la Federació de Dolçaina i Tabal de Castelló, Alberto Celma, i Héctor V. Redó, en representació d’Afanias, han signat el conveni de col·laboració.

Celma ha explicat que el Dolçainadal és “una activitat amb la qual any rere any aconseguim omplir el Palau i és una injecció de capital important per a les associacions beneficiàries”. Amb iniciatives com aquesta “es demostra que la societat de Castelló és solidària, i aconseguim ajudar a col·lectius de la ciutat que més ho necessiten. Enguany, a més, “hem obert un procés de participació en el qual diverses associacions ens han presentat projecte i hem triat el de la Fundació Afanias”.

Des d’Afanias, per part seua, Redó ha agraït la col·laboració “per a desenvolupar els nostres projectes amb ajudes que ens permeten arribar on les administracions no ho fan”. Preveuen destinar la recaptació al reforç de personal, “que és imprescindible per a la millor qualitat de vida dels nostres usuaris”. Actualment, Afanias atén a més de 250 persones, en el centre de dia, el centre ocupacional, la residència, els tres habitatges tutelades i un centre d’atenció primerenca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari