El Patronat de Turisme i el Gremi de Forners presenten les I Jornades de la Flor de Lledó

Fins al 19 de maig hi haurà 18 forns de Castelló en les quals es podrà adquirir aquest dolç per un preu especial

El Patronat de Turisme i el Gremi de Forners presenten les I Jornades de la Flor de Lledó
06/05/2024 -

El Patronat de Turisme i el Gremi de Forners han organitzat les I Jornades de la Flor del Lledó, una iniciativa a través de la qual es pretén potenciar la gastronomia local. Des de hui fins al 19 de maig s’oferiran diverses ofertes especials en 18 forns de Castelló en les quals els clients podran adquirir este dolç per un preu especial.

Els forns que oferiran el producte són Pa i Pastés Castelló, Pastisseria Sant Vicent, Forn de Pa Miravete Sebastià, Presa Pa i Banya, pastisseria Jovani, forn Marzá, El camió de les galetes, forn Sensal, forn + Tradicional, forn La fogassa, forn Adsuara, pastisseria Terreta Dolça, servici d’àpats Miravete, forn cafeteria Pilar, Zafón (La Simona), forn Miró, forn pastisseria Mónica i forn pastisseria Blanch.

Cal recordar que la Flor de Lledó és una deliciosa pasta fullada amb crema de taronja i llima confitada creada pel Gremi de Forners de Castelló en 2016 específicament per a aquestes dates. Este producte artesà pretén traslladar al paladar les aromes de flor del taronger dels camps cítrics que emboliquen la basílica de Lledó.

Esta iniciativa forma part de les quatre jornades que el Patronat de Turisme ha programat en col·laboració amb el Gremi de Forners de Castelló per a 2024. Al febrer es van celebrar la jornada de ‘Els Ximos’, al setembre està prevista la jornada de ‘la Coca de Castelló’ i al desembre se celebrarà la jornada de ‘Pastissets de cabell i moniato”.

La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, ha explicat que “amb estes jornades volem destacar un producte nou per a continuar convertint la nostra rica gastronomia en un referent turístic”. “Volem convidar a tots els castellonencs i visitants al fet que coneguen este deliciós producte que ret homenatge a la Verge de Lledó”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari