El procés de rehabilitació de Sant Joan de Penyagolosa continua després de premiar als tres millors projectes

Ha finalitzat la primera fase del procés de selecció dels projectes per a rehabilitar l’ermitori de Sant Joan de Penyagolosa

16/04/2019 -

Després d’obrir la convocatòria per a presentar els projectes de rehabilitació de l’ermitori de Sant Joan de Penyagolosa, la Diputació de Castelló ha conclòs hui la primera fase. Ha sigut un procés participatiu en el qual tota la societat castellonenca ha tingut l’oportunitat de participar a través de la web concursosantjoan.dipcas.es. S’ha superat totes les expectatives presentant-se 13 projectes, dels quals tres han sigut premiats en el dia de hui, en un acte que ha encapçalat el president de la Diputació, Javier Moliner.

El president ha explicat que “aquest punt de referència necessitava a crits una rehabilitació, no tenia sentit treballar a crear un potencial de captació de turisme, d’estima i afecte entorn de Penyagolosa tenint aqueix espai en l’estat que estava”. Es requeria una actuació conjunta, així que la Diputació i Bisbat van treballar junts per a trobar la millor solució, fent possible que Sant Joan no perdera la seua essència i estiguera a l’altura de l’afecte i afecte que la gent li té, com a gran icona de la província que és.

Moliner ha fet lliurament dels premis d’entorn 5.000 euros a cadascun dels tres guanyadors, titulats ‘Camins Ratllant el Cel’, ‘Cruce de Caminos’ i ‘Al final del Camí’. 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari