El PSPV de Castelló recorda que el PP va tancar Borrull en 2004 i el va deixar sense cap ús públic i en condicions insalubres

El portaveu socialista, Omar Braina, censura les declaracions «esperpèntiques» de la representant del PP

El PSPV de Castelló recorda que el PP va tancar Borrull en 2004 i el va deixar sense cap ús públic i en condicions insalubres
28/06/2019 -

El portaveu del grup socialista de Castelló, Omar Braina, tatxa d'”esperpèntiques” les declaracions de la portaveu popular, sobre la reforma de l’edifici Borrull. “Begoña Carrasco hauria de mantenir’s en silenci sobre aquest assumpte, perquè van ser els seus companys del PP, els Fabra i companyia, els causants de la situació de deterioració en la qual es troba l’edifici i ha sigut aquest Govern municipal el que ha buscat una solució”, indica.

Braina afirma que l’antic Palau de Justícia de la plaça Borrull va ser tancat en 2004, quan es va produir el trasllat dels jutjats a la nova ubicació, en l’avinguda Blasco Ibáñez. Des de llavors ha romàs tancat, sense cap ús públic i sense cap projecte viable, la qual cosa representa “una penosa gestió del patrimoni públic” i, a més, es va convertir en un focus d’insalubritat i brutícia per al veïnat.

A més, el dirigent socialista assenyala que la intenció del PP era repartir l’edifici entre la Generalitat, l’Ajuntament i la Universitat Jaume I, “i ara es permeten el luxe de criticar que la gestió vaja a ser compartida entre dues administracions”. “La doble moral de Carrasco és sorprenent”, indica Braina. “Si el seu partit haguera treballat llavors per a defensar els interessos de Castelló en lloc de dedicar-se als megaprojectes inútils, l’edifici Borrull estaria ja obert al públic des de fa molts anys”.

Braina recorda que “en lloc de recuperar Borrull, el PP va preferir comprar l’Asil del carrer Governador en una operació immobiliària poc clara, que va costar 16,8 milions d’euros a l’Ajuntament”. “Van pagar una milionada per un solar i un edifici i el que van aconseguir va ser que Castelló es quedara amb dos immobles tancats i sense ús”. “És l”estil PP’ de governar que la ciutadania ha censurat en les urnes, afortunadament”.

Des del PSPV s’insta als populars “a treballar per Castelló i a defensar els projectes que estan dirigits a millorar l’atenció a la ciutadania”. “Quan van governar l’Ajuntament no van defensar els interessos de Castelló i ara que estan en l’oposició tampoc ho fan”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari