El servei de Bombers de Castelló incorpora un nou vehicle amb autoescala de 32 metres

Aquest tipus de camions realitzen una mitjana de 384 serveis a l’any i amb aquesta incorporació es donarà de baixa l’automòbil més antic

El servei de Bombers de Castelló incorpora un nou vehicle amb autoescala de 32 metres
12/04/2019 -

El servei de Bombers de Castelló ha incorporat un nou vehicle autoescala amb l’objectiu de donar de baixa el camió d’aquest tipus més antic del parc. A l’acte administratiu de la recepció del vehicle ha assistit l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, juntament amb el regidor de l’àrea de Seguretat, Omar Braina. La inversió ha sigut de quasi 900.000 euros per a un vehicle que realitza una mitjana de 384 serveis a l’any.

L’objectiu d’aquesta adquisició és donar de baixa operativa l’autoescala més antiga del parc de bombers. Amb una altura de 32 metres, aquest tipus de vehicle és el que s’empra en la majoria d’intervencions en edificis. Marco ha agraït la labor del cos de bombers, els quals “fan un treball essencial per a la ciutadania i ens fan sentir segurs davant qualsevol problema”.

Tant els automòbils com el material de seguretat i rescat del parc ha anat renovant-se al llarg dels anys. Així, a més de la incorporació d’aquest camió, també s’han adquirit cascos, vestimenta i botes d’intervenció, una perxa telescòpica, un matalàs i plataforma de rescat en altura, tres coixins pneumàtics, així com el renting de diversos vehicles, entre altres renovacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari