El Teatre Principal de Castelló, imatge del cupó de la ONCE el 15 de desembre

El Teatre Principal de Castelló, imatge del cupó de la ONCE el 15 de desembre
27/11/2019 -

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha assistit aquest dimecres a la presentació del cupó de l’ONCE que l’organització dedica diumenge que ve 15 de desembre al Teatre Principal, dins de la sèrie ‘Ciutats a escena‘. En total, es difondran 5,5 milions de cupons per tota Espanya amb la imatge del Teatre Principal de Castelló.

“La ciutat de Castelló torna a ser la imatge d’un cupó de l’ONCE, esperem ser-ho més vegades i que la imatge de Castelló servisca per a col·laborar en les accions fonamentals que du a terme aquesta organització”, ha indicat López durant la presentació.

El cupó ha sigut presentat en el Teatre Principal per Jesús Moril, director de l’ONCE Castelló; Alfonso Ribes, coordinador territorial de l’Institut Valencià de Cultura; i el regidor de Benestar Social i Dependència de Castelló.

Jesús Moril ha destacat que aquests bitllets seran repartits per 20.000 venedors en tota Espanya i 200 a la província de Castelló. La província de Castelló compta amb 500 afiliats.

La sèrie ‘Ciutats a escena’ està dedicada als teatres i sales emblemàtiques de les 52 capitals de província i amb ella l’ONCE compleix amb un dels seus objectius que es pretén amb la venda del cupó: la proximitat a la ciutadania, els seus costums, la seua història o cultura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari