El trinquet del Sindical ja llueix mural

L’actuació ajuda a embellir la instal·lació i la fa recognoscible

El trinquet del Sindical ja llueix mural
21/05/2019 -

La façana del trinquet municipal del parc esportiu Sindical llueix un nou disseny amb l’actuació portada a terme pel Patronat d’Esports. S’ha pintat un mural de 10 metres d’alçada amb motius referents a l’esport que es practica a la instal·lació: la pilota valenciana. Es tracta d’una mà de pilotari que sosté una pilota de vaqueta. La mà està pintada amb una combinació de blancs i grisos i emmarcada per una cinta blava i una roja, els colors amb que tradicionalment vesteixen els jugadors. L’autor del mural és l’artista urbà castellonenc David Ruiz.

“Estem molt agraïts i el resultat és espectacular. El grafiti conté els elements característics de l’esport. El missatge és que sols calen les mans i una pilota per jugar a pilota. A més, el trinquet deixa de ser un espai ocult i es visibilitza com un lloc amb molta vida que es projecta des de l’art”, declaren des del Club Pilotari Castelló.

Aquesta aposta per el muralisme artístic va començar l’any passat amb els grafitis que decoren les façanes dels pavellons Castàlia i Fernando Úbeda, dedicats a les jugadores d’handbol i bàsquet. Ara s’han conclòs els treballs al Sindical i estan en procés els dos murals del Ciutat de Castelló, dedicats al bàsquet i al futbol sala.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és embellir els edificis públics, al mateix temps que se’ls dona visibilitat per a que la ciutadania els identifique fàcilment. A més, el simbolisme dels dissenys relaciona la instal·lació amb l’esport que alberguen i els clubs que en fan ús. Actuen així com a homenatge i promoció d’unes institucions que formen part del teixit social de Castelló.

El Club Pilotari de Castelló té més de trenta anys d’història i lluita per la pervivència de la pilota valenciana organitzant partides, actes culturals o escoles esportives entre altres activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari