El turisme de la província preveu una Setmana Santa amb ocupacions superiors al 85% en costa i 90% en interior

El Govern Provincial contribueix al bon comportament del sector amb promoció en els mercats nacionals de proximitat

El turisme de la província preveu una Setmana Santa amb ocupacions superiors al 85% en costa i 90% en interior
15/04/2019 -

El turisme de la província de Castelló preveu una Setmana Santa amb ocupacions hoteleres, en data de hui, del 85% en els establiments de costa oberts durant aquestes dates i del 90% en els de l’interior. Així ho confirma l’enquesta telefònica realitzada pels tècnics del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació i que ve a consolidar el bon comportament turístic que està registrant la província ja durant aquests primers mesos de l’any. En el cas de les zones de l’interior les previsions aconsegueixen més del 95% en alguns punts, així com especialment ressenyable també l’optimista previsió per a la ciutat de Castelló, amb un 85%, degut sobretot a la influència de l’organització d’esdeveniments esportius en la província, una tendència que la Diputació promou a través del seu programa ‘Castelló Escenari Esportiu’.

El vicepresident de la Diputació i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “estem davant bones previsions, la província tornarà a omplir-se de visitants aquests dies, ja a partir d’aquest cap de setmana amb l’arribada dels turistes madrilenys i catalans que ja visiten nostra s’ha notat un augment de l’activitat en pràcticament tots els pobles”.

No obstant això el vicepresident ha indicat que “les reserves s’estan produint molt lentament en alguns casos sobretot pel fet que els visitants estan molt pendents del comportament meteorològic dels pròxims dies i també a la tendència en general de reserves d’última hora. Malgrat això, es preveu millorar els percentatges previstos hui dia i en algunes zones tant d’interior com de costa s’arribarà pràcticament al 100% d’ocupació”.

Impuls al turisme de proximitat

En aquest sentit, l’especial recalcament que la Diputació està fent des de fa mesos en la promoció del turisme intern entre els mateixos castellonencs i del turisme de proximitat a les províncies més pròximes ajuda a millorar la previsió en l’arribada de viatgers en els diferents tipus d’establiments turístics. Així, a la participació en fòrums turístics com Sevatur de Sant Sebastià o Navartur de Navarra, se sumen uns altres com la B-Travel de Barcelona i Expovacaciones de Bilbao, Aratur de Saragossa i Unibike de Madrid en els quals la Diputació promociona la marca turística de Castelló durant aquesta primera meitat de l’exercici.

És per això que Martínez ha recordat que “no deixem passar ni una de les oportunitats per a ajudar el sector turístic al fet que vengen més turistes a la província durant tot l’any. Escoltem les seues necessitats i adaptem el nostre calendari promocional al qual ens demanen per a, junts, confirmar aquesta gradual millora del comportament turístic provincial durant tot l’any i anar trencant l’estacionalitat que tradicionalment ha caracteritzat l’activitat turística de la província”.

Cal assenyalar que el perfil del visitant dels municipis de Castelló per Setmana Santa es correspon amb un turisme majoritàriament familiar. En el cas de les zones de costa predomina la procedència de la Comunitat de Madrid, mentre que en el cas de turisme d’interior la procedència majoritària continua sent de la Comunitat Valenciana i Catalunya.

Inversió de rècord per a un 2019 encara més turístic

La Diputación de Castellón está trabajando por dar un empuje decisivo al turismo provincial durante este 2019 al dedicarle un presupuesto récord de 5.511.149,74 euros. Con estas cuentas el Gobierno Provincial pasma su prioridad por el desarrollo turístico

Inversió de rècord per a un 2019 encara més turístic

La Diputació de Castelló està treballant per donar un empenyiment decisiu al turisme provincial durant aquest 2019 en dedicar-li un pressupost rècord de 5.511.149,74 euros. Amb aquests comptes el Govern Provincial bòfia la seua prioritat pel desenvolupament turístic com a generador de noves oportunitats als pobles, en haver augmentat la seua inversió un 106% en els últims set anys i consolidant-se com l’Administració que més inverteix en el turisme de la província de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari