Les empreses de transport discrecional per carretera podran optar a les ajudes del pla #ReactivemEmpreses de la Diputació de Castelló

El president José Martí es reuneix amb els representants de Direbus Castellón, associació que aglutina a les empreses provincials d’un sector que amb la pandèmia ha vist molt minvada la seua activitat

Les empreses de transport discrecional per carretera podran optar a les ajudes del pla #ReactivemEmpreses de la Diputació de Castelló
18/03/2021 -

Les empreses del sector del transport discrecional per carretera de la província de Castelló podran optar al paquet d’ajudes del Pla #ReactivemEmpreses de la Diputació de Castelló, dotat amb 5 milions d’euros. La institució ja està treballant en l’elaboració de les bases d’aquesta línia que naix de la incorporació de romanents al pressupost aprovada en el ple del passat dijous dia 11 de març.

És una informació que el president José Martí ha transmés personalment als representants de Direbus Castellón, una associació de recent creació que es troba en procés d’expansió i que ja aglutina a huit petites empreses del sector radicades a les comarques de Castelló.

Ha sigut en el transcurs de la reunió celebrada al Palau de les Aules, en la qual el president de Direbus, Pedro Vives, i els directius Miguel Martínez i Juan Castillo, han traslladat al president les dificultats per les quals està travessant un sector que a penes registra activitat, per estar molt vinculat a l’activitat turística.

En aquest sentit, Martí ha assenyalat que en “la Diputació som conscients que les empreses de transport discrecional per carretera havien quedat fora d’altres ajudes de l’administració, i per això estem treballant perquè les bases de #ReactivemEmpreses contemplen aquesta realitat”. El president i els representants de l’associació també han mostrat la seua confiança que les ajudes que la Generalitat Valenciana té previstes per al sector s’activen com més prompte millor.

En un altre ordre de coses, els representants de Direbus han suggerit que, en nom de la igualtat d’oportunitats, a més de la component econòmica, en les licitacions relacionades amb el transport que realitze la Diputació també cobren importància altres variables que redunden en una millora de la qualitat del servei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari