L’Encesa oficial de les gaiatas de la Magdalena s'ajorna per la pluja

També, com ja s’havia anunciat per part del consistori, no se celebra hui la Cavalcada del Pregó Infantil

L’Encesa oficial de les gaiatas de la Magdalena s'ajorna per la pluja

Les festes de la Magdalena de Castelló han tornat per a retrobar al món de la festa i a veïns, veïnes i visitants de la ciutat. Però hi haurà actes per als quals quedarà esperar una mica més. L’Encesa Oficial de les gaiates ha sigut suspesa per la pluja, igual que la mascletà de hui dilluns, el Pregó Infantil i altres actes, tal com ha anunciat l’Ajuntament de Castelló.

La mascletà d’aquest dilluns anava a ser disparada per Pirotècnia Pibierzo, que tenia preparada en el recinte de Santa María Rosa Molas 207,16 quilos de material pirotècnic que ara mateix està sent destruït per seguretat.

En el cas de l’Encesa oficial, que s’anava a celebrar a les 20.00 hores, se suspén hui per a celebrar-se en una altra data que encara no s’ha comunicat, en funció de l’evolució meteorològica. El mateix ocorre amb la Cavalcada del Pregó Infantil, que se celebrava aquesta vesprada.

La programació també ha patit altres variacions a causa de l’alerta taronja per pluja, que ha obligat a suspendre també la jornada de Som-Circ prevista per a hui a les 17.00 hores a l’esplanada del Palau de la Festa.

A aquest se sumen les dues actuacions de la Mostra Folklòrica previstes en la plaça Hort dels Corders a les 18.30 hores i a les 20.00 hores i la XX Mostra de Música i Folklore Regional programada en la plaça Santa Clara a les 20.00 hores s’han ajornat a l’espera d’una nova data.

A més, totes les actuacions musicals programades en la plaça Major a les 23.00 hores, des d’aquest dilluns fins al divendres, es traslladen a la Pèrgola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari