"Escala a Castelló" repeteix un any més en el port del Grau amb moltes sorpreses

Del 15 al 29 d’abril es podrà gaudir d’una infinitat d’activitats relacionades amb el mar per a tots els gustos

escalaacastello.com

"Escala a Castelló" repeteix un any més en el port del Grau amb moltes sorpreses
09/04/2019 -

Per segon any consecutiu, el port de Castelló es convertirà en tot un espectacle a finals d’abril, els dies del 25 al 29. Escala a Castelló és tota una celebració per als amants del mar, en el qual es podrà gaudir d’embarcacions històriques com el Galeó Andalusia o els velers Santa María Manuela.

Durant els cinc dies podrem gaudir d’una infinitat d’activitats per a tots els gustos, com la possibilitat de submergir-te en un marcat mariner d’època, actuacions musicals, menjar, recreacions de batalles navals, fins i tot atraccions infantils, desfilades i animació a peu de carrer.

Activitats marineres per a tots

Font: escalaacastello.com

Les embarcacions es podran visitar, però també hi haurà divertides exhibicions, tallers per als més xicotets i una sorpresa des de l’aire: es podrà pujar amb globus aerostàtic per a gaudir de l’esdeveniment amb les millors vistes.

En la zona del moll s’instal·larà un mercat mariner completament nou i tematitzat, serà com tornar arrere en el temps. Estarà replet de llocs, ara com ara s’esperen més de 80, així que també es podrà trobar una gran varietat de productes molt especials.

Finalment, aquesta segona edició acollirà un impressionant espectacle de les justes nàutiques de Lance Sportive Sètoise, una companyia francesa. Aquestes batalles es deslliuraran damunt d’embarcacions de remers en lloc de cavalls, amb els contrincants proveïts d’escuts i llances de fusta. Escenificaran les justes en les quals enfrontaven a l’època medieval a casats i solters en el sud de França.

L’esdeveniment, que se celebra en el port del Grau de Castelló, és d’accés gratuït. Es podrà visitar als matins durant els dies 25, 26, 27, 28 i 29 des de les 11 fins a les 14 h, i a les vesprades de 16 a 21.

No deixarà indiferent a ningú i serà capaç de traslladar-te a alguns dels moments més apassionants de la nostra història.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari