Escala a Castelló celebrarà la seua quarta edició a l'octubre

Ja s’està treballant en el seu disseny, tal com han avançat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer

Escala a Castelló celebrarà la seua quarta edició a l'octubre

El recent, però gran fita turística de la capital de la Plana, més enllà de les festes de la Magdalena, ja té una previsió en el calendari per a la reactivació turística després de la pandèmia. Escala a Castelló 2021 se celebrarà aquest mes d’octubre, tal com acaba d’avançar l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, després de la signatura de renovació de convenis de col·laboració amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Encara que Colomer ha assenyalat que la idea és celebrar la quarta edició a la tardor, l’alcaldessa ha donat més detalls: “Hem previst la seua organització per al pont d’octubre, especialment per al del 9 d’Octubre, per a aprofitar aqueixos dies festius que tindrem i aconseguir una gran atracció de turistes que reactiven el sector i l’hostaleria”.

Així, la primera edil ha explicat que ja s’estan fent reunions amb els diferents navilis perquè participen en aquesta quarta edició de l’esdeveniment que s’ha convertit en “una gran fita turística per a la ciutat de Castelló”. En la seua primera edició de 2018 va acollir a unes 70.000 persones; en 2019, a 75.000; i en aquest 2020, amb una edició celebrada a l’octubre i readaptada a la situació sanitària, va aconseguir les 13.000 visites.

Respecte a com serà aquesta nova edició, tant Marc com Colomer han assenyalat que ja s’està treballant en el seu disseny. La primera edil ha destacat que l’objectiu és apostar per la presencialitat en la mesura que siga possible tenint en compte les circumstàncies de la pandèmia, però “més enllà d’això, es treballarà especialment a potenciar valors associats a aquest esdeveniment”.

Colomer, en aquest sentit, ha assenyalat que “Escala a Castelló és un dels millors exemples de com mantenir un esdeveniment en aquest 2020 i se celebrarà amb molta prudència i calma. Ja treballem en les diferents possibilitats per a celebrar una Escala a Castelló diferent i prompte explicarem detalls”. A més, ha afegit que una de les claus d’aquest producte turístic és que va molt lligat a la sostenibilitat i al compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU: “Castelló ho té tot per a ser líder en aquest compromís perquè Escala és mercat, gastronomia, cultura marinera, música i sostenibilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari