'Escala a Castelló' rep les últimes visites a les embarcacions

La cinquena edició de l’esdeveniment afronta la jornada de tancament amb un ampli programa d’activitats en els molls de Costa i Llevant

'Escala a Castelló' rep les últimes visites a les embarcacions
25/04/2022 -
[Els deu navilis històrics participants en la V edició d’Escala a Castelló han rebut hui les últimes visites després de cinc dies amarrats en els molls de Costa i de Llevant. La Nao Victoria; el Galeón Andalucía; el vaixell de càrrega neerlandés Oostersheld; el bergantí Morgenster; el vaixell escola Mircea, de Romania; la goleta de la Generalitat Tirant I; el pailebot Pascual Flores, de Torrevella; el vaixell Ciutat de Badalona; el bergantí-goleta Cervantes Saavedra; i el patruller Infanta Cristina de l’Armada Espanyola, han obert al públic per última vegada en aquesta edició abans de partir cap a nous destins.

A més, en aquesta última jornada d’Escala a Castelló, es continuen desenvolupant una sèrie d’activitats en el recinte de l’esdeveniment, des d’activitats nàutiques en el Real Club Nàutic de Castelló a recreacions històriques i demostracions d’oficis d’antany en el mercat artesanal, i altres accions en el campament mariner i en el mercat gastronòmic. “Es tancarà així una cinquena edició que ha comptat amb el major nombre d’embarcacions participants i que ha servit per a reforçar la projecció internacional d’un esdeveniment ancorat a Castelló que creix edició rere edició i que converteix a la ciutat en referent del sector”, ha ressaltat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

Escala a Castelló 2022 s’acomiada hui després d’uns dies en què s’han celebrat més de 150 activitats i que van tindre en la jornada del dissabte, els actes principals amb una gran desfilada, les Justes de Sète i un castell de focs artificials, a més d’una actuació de l’Escola Nacional de Circ de Châtellerault. En el programa d’aquesta edició també han destacat les conferències en l’edifici Morú i la taula redona organitzada per l’Institut de la Seda Espanya en el marc de la Jornada de Rutes i Galions per la Pau. Una cita amb la qual Escala a Castelló i l’Institut de la Seda Espanya han unit els seus projectes i accions per a consolidar una visió sostenible del turisme, a més, amb la presència d’importants personalitats vinculades a la Unesco, que patrocina per segon any l’esdeveniment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari