Torna l'Escola de Matí i Vesprada i les inscripcions ja estan obertes per a aquest curs

L’Ajuntament de Castelló ofereix aquest programa per a facilitar a mares i pares la conciliació de la seua vida laboral i familiar

Torna l'Escola de Matí i Vesprada i les inscripcions ja estan obertes per a aquest curs
02/09/2019 -

L’Ajuntament de Castelló ha tornat a posar en marxa el programa que ofereix el Servei d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes, perquè els pares i les mares tinguen més facilitats a l’hora de conciliar la vida laboral i familiar. Els xiquets i xiquetes que participen en el programa, podran gaudir d’activitats per l’aragonesa, abans que comence el seu horari escolar, i/o a la vesprada, en finalitzar-lo.

L’edil del Servei d’Igualtat, Verònica Ruiz, ja ha presentat les activitats que es duran a terme durant aquest curs escolar per als xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys, que se centrarà a educar als més xicotets en qüestions d’igualtat. El termini d’inscripció també està obert, i romandrà així fins al pròxim 15 de setembre.

El termini d’inscripció ja està obert

Les inscripcions es realitzen des de la pàgina web de l’Ajuntament (castello.es), en l’apartat d’Igualtat. També es poden presentar en l’oficina d’OCA Grup, l’empresa encarregada d’aquest servei.

Durant aquest curs, s’ofereix l’Escola de Matí des de les 7.30 a les 9 hores; i de 17 a 18.30 hores a la vesprada. El preu serà de 40 euros al mes per als xiquets i xiquetes que vagen als dos torns, i 25 euros si només acudeixen a un. A més, el servei serà completament gratis per a persones amb escassos recursos econòmics que han sigut víctimes de violència de gènere o en situació de separació o divorci.

Activitats innovadores per als més xicotets

En l’Escola de Vesprada, les xiquetes i xiquets podran gaudir després del seu horari escolar d’un gran ventall d’activitats, diferents cada dia i que ajuden el seu desenvolupament i millor el seu aprenentatge global.

Podran aprendre Robòtica els dilluns i dimecres, Zumba els dilluns i dijous, Ciència Màgica els dimarts i divendres, o Anglès de manera divertida els dimecres i dijous, entre altres activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari