L'Escola de Segona Oportunitat s'adapta a la crisi de la covid-19 i ofereix les classes online

Joventut ofereix 15 noves places per a persones de 16 a 29 anys desocupades i inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil

L'Escola de Segona Oportunitat s'adapta a la crisi de la covid-19 i ofereix les classes online
24/04/2020 -

L’Escola de Segona Oportunitat impulsada per l’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria de Joventut, s’adapta a les condicions derivades de l’actual estat d’alarma i ofereix la seua formació online, dirigint a aquesta modalitat a l’alumnat ja inscrit de manera presencial i oferint 15 noves places per a les quals està el període d’inscripció obert, a través del següent enllaç: http://ow.ly/DJjQ50zl9aZ

“L’administració ha de saber escoltar i detectar les necessitats dels joves i impulsar el seu potencial”, explica el regidor de Joventut, Jorge Ribes. “Aquest és un dels objectius de l’Escola de Segona Oportunitat i ara, en ple confinament, no volem tampoc deixar-nos a ningú arrere. Per això activem la modalitat online, perquè els joves que ja estaven inscrits, i altres 15 que poden apuntar-se ara, puguen continuar formant-se des de casa i acabar uns estudis que els permeten generar noves oportunitats de futur”, ha remarcat el regidor responsable de Joventut.

La iniciativa, gestionada per personal de Creu Roja, té com a objectiu reforçar les capacitats per a l’aprenentatge de joves en dificultat, a través de l’acompanyament en la preparació per a proves lliures per a l’obtenció de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i/o l’accés a Grau Mitjà, i servir de motivació vocacional cap a una qualificació tècnic-professional futura. Les persones destinatàries de l’Escola de Segona Oportunitat són joves de 16 a 29 anys, en situació de desocupació, que van abandonar de manera precoç el sistema educatiu formal i/o no van acabar l’ensenyament obligatori i inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil.

Davant la situació actual de confinament, l’escola ofereix classes de repàs de les principals matèries de l’ESO, videotrucades i tutories sobre activació i motivació, gestió emocional, tècniques d’estudi i orientació vocacional. Tot això en modalitat a distància.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari