Escoles d'Estiu, diversió i aprenentatge per als més menuts de juny a agost

Quan s’acaba el col·legi, les escoles d’estiu són el millor pla fins que tota la família tinga vacances

Escoles d'Estiu, diversió i aprenentatge per als més menuts de juny a agost
21/06/2019 -

Amb l’arribada de l’estiu, moltes famílies busquen escoles d’estiu per a deixar als més xicotets quan comencen les seues vacances. Per sort, a Castelló hi ha una gran oferta d’escoles d’estiu on els xiquets i xiquetes de qualsevol edat poden passar el dia de la manera més divertida. Hi ha infinitat de temàtiques, perquè s’ajuste a tots els gustos, i amb diferents horaris i disponibilitat.

Tant si necessites una escola d’estiu per a deixar als teus xiquets tot el dia o solament al matí, descobreix l‘àmplia oferta que de cursos i divertides activitats que té cada escola. Els xiquets i xiquetes poden aprendre sobre totes les temàtiques, com a història, ciència, art i cultura, esport, idiomes…

Descobreix les escoles d’estiu a Castelló 2019

Un estiu al Castell Vell

L’escola d’estiu as Castell Vell, amb “Un estiu al Castell Vell”, és una perfecta oportunitat perquè els més xicotets aprenguen història i coneguen tots els detalls sobre com va nàixer la cuideu de Castelló de la Plana. Els xiquets i xiquetes descobriran un aspecte diferent de la vida en l’Edat Mitjana, com l’art, la cultura, com era la infància o els jocs medievals.

Les activitats es desenvoluparan en dos torns, de cinc dies cadascun, de l’1 al 5 de juliol o del 8 a 12. L’horari serà de 9 a 13.30 en els dos casos, quan es deixarà i recollirà als fills i filles en el Centre d’Interpretació del Castell Vell. Les activitats estan dirigides des dels 6 als 12 anys.

Campus d’estiu del Planetari de Castelló

En el Planetari del Grau de Castelló també hi haurà una escola d’estiu per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys. Les activitats es realitzaran en horari de matí, de 9 a 14 hores des de l’1 de juliol al 31 d’agost.

Cada xiquet o xiqueta podrà assistir al campus durant un màxim de dues setmanes, que poden ser consecutives o no. En ell, aprendran moltes coses relacionades amb la ciència i l’astronomia de la manera més divertida: amb tallers, jocs, projeccions, manualitats i molt més.

Aula d’estiu en el Museu de Belles Arts

Per la seua part, el Museu de Belles Arta de Castelló ha preparat una escola d’estiu del 24 de juny al 26 de juliol. Està dirigida a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys i les seues activitats es duran a terme als matins, de 9 a 14 hores.

Els i les participants podran desenvolupar la sensibilitat artística en un espai molt especial, amb jocs com a ferramenta d’aprenentatge. Amb laboratoris, tallers i jocs creatius, despertaran en els més menuts la capacitat crítica i d’anàlisi per a millorar la imaginació i la creativitat.

Les inscripcions es poden fer a través del correu didacticacmcv@gva.es i els preus varien segons el nombre de xiquets o xiquetes inscrits i el també que es matriculen, sent una setmana el mínim i les cinc setmanes el màxim.

Escola d’estiu El Mussol

De l’1 de juliol al 31 d’agost, El Mussol duu a terme una infinitat de tallers i activitats per a xiquets i xiquetes de 3 a 10 anys. Situat al Grau de Castelló (Avinguda del Port, 11), el Mussol es dedica a animar festes i esdeveniments per als més xicotets, excursions, tallers, fins i tot repàs escolar.

A l’estiu, a més, ofereixen aquesta escola en la qual es pot apuntar als fills i filles des de les 7.30 a les 17 hores. Al juliol i agost organitzen tots els dies activitats esportives com a patinatge, padel surf, natació, però també tallers creatius, de cuina, excursions a la platja o al parc, i molt més!

Pots reservar la teua plaça o consultar més informació en el telèfon 697 29 76 88.

Escola Tecno Robòtica Castelló

Del 24 de juny al 26 de juliol en Aloha Castelló, els més xicotets poden participar en el campus d’estiu Tecno-Robòtica de Castelló. Les inscripcions estan obertes per al més complet, per setmanes o dies solts.

Es duran a terme activitats en anglés, robòtica, ciència divertida, videojocs, festa de l’aigua i un llarg etcètera de les activitats més divertides per a xiquets i xiquetes de 3 a 13 anys.

Aloha Castelló se situa al carrer Pablo Iglesias, número 12. Pots reservar a través de facebook o en el correu castellon@alohraspain.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari