L'Espai Cultural Obert Les Aules acull la presentació de 'El Colmo Fanzine', una publicació participativa que té en la il·lustració el seu nexe d'unió

· El segon esdeveniment del nou projecte ‘ReViu Les Aules’ de la Diputació de Castelló posa en valor el treball de multitud d’artistes que omplin les pàgines de la publicació de color i expressivitat

L'Espai Cultural Obert Les Aules acull la presentació de 'El Colmo Fanzine', una publicació participativa que té en la il·lustració el seu nexe d'unió
20/03/2021 -

El nou projecte ‘ReViu Les Aules’ de l’àrea de Cultura de la Diputació de Castelló, encapçalat per la diputada Ruth Sanz, ha celebrat aquest migdia la segona de les activitats d’aquesta renovada etapa cultural.

En concret, la presentació de ‘El Colmo Fanzine’, un projecte comunitari sorgit d’un col·lectiu de ments inquietes interessades en la cultura local. L’acte, celebrat en l’Espai Cultural Obert Les Aules, ha estat obert a tots els interessats, sempre dins dels límits d’aforament marcats per les actuals mesures sanitàries de prevenció.

‘El Colmo Fanzine’ naix com a complement de ‘El Colmo Podcast’. Tots dos formats abasten disciplines com el cinema, els videojocs, la ciència, la història i la literatura, a més d’articles d’opinió. La columna vertebral del fanzine és la il·lustració, amb treballs de multitud d’artistes que omplin les seues pàgines de color i expressivitat.

L’origen del projecte data de 2019, impulsat des de l’Alcora per Daniel Padilla i Guillem García, encara que el seu tret distintiu més important és el seu caràcter participatiu. El fanzine s’alimenta amb cada col·laboració i està obert a tothom que tinga alguna cosa a compartir.

Al mateix temps, es pot visitar encara l’exposició ‘L’any del desconcert’, que presenta il·lustracions creades o finalitzades durant 2020 en els tallers de treball de Laura Castelló, Belén Segarra, Rodrigo García i Noel Pascual Cándido. Una mostra oberta fins al 24 d’abril (10.00-14.00 i 17.00-20.00).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari