Miss Sushi, més rosa que mai en el seu suport a l'AECC

Miss Sushi va celebrar un esdeveniment solidari en el qual es va destinar la recaptació íntegra a l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Miss Sushi, més rosa que mai en el seu suport a l'AECC
18/10/2019 -

El càncer de mama és una malaltia que afecta un percentatge molt alt de les dones de la nostra societat. Segons dades de la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica s’estima que durant l’any 2019 seran diagnosticades 32.536 dones amb aquesta malaltia a Espanya. Gràcies a les cada vegada més precises proves de diagnòstic precoç i a la millora contínua dels tractaments són ja prop d’un 83% les supervivents globals al càncer de mama als cinc anys de diagnòstic, segons l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Són aquestes dades els que han portat a la cadena de restauració especialitzada en gastronomia japonesa Miss Sushi a col·laborar amb l’AECC ajudant-los a recaptar fons per a seguir amb la feina de casa de prevenció i conscienciació dels factors de risc d’aquesta malaltia.

Dijous passat dia 17 d’octubre, aprofitant la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, va tindre lloc en el local de Miss Sushi situat a Castelló un esdeveniment centrat a homenatjar a totes les dones que han superat o estan lluitant en aquest moment contra el càncer. Durant la jornada es va dur a terme una rifa solidària entre els assistents en la qual es van recaptar 2.425€ que van anar a parar a l’AECC.

El Ceo de Miss Sushi, Jorge Vidal, es mostra molt emocionat amb aquesta acció, “És un autèntic plaer per a nosaltres col·laborar amb una associació tan important com l’AECC i recolzar-los en la labor tan important que realitzen i que considerem imprescindible per a la nostra societat”.

Alguns jugadors del Vila-real CF com Mario Gaspar, Manu Morlanes i Andrés Fernández no van voler perdre’s aquesta cita, van acudir a l’esdeveniment solidari i es van mostrar molt implicats amb aquesta causa tan important. Entre els diferents objectes dels quals es va compondre la rifa solidària els assistents van trobar un llaç signat per Alessandro Lequio, Ana Obregón, Terelu Campos i Santiago Segura. Amb aquesta acció aquests quatre personatges públics van voler també mostrar el seu suport incondicional a la lluita contra aquesta malaltia i a les persones que estan passant o han passat per ella així com als seus familiars. Per mitjà d’aquesta acció el rosa que caracteritza a la cadena de restauració especialitzada en gastronomia japonesa s’uneix de manera solidària al rosa de la lluita contra el càncer de mama.

Sobre Miss Sushi

Miss Sushi és una cadena de restauració especialitzada en gastronomia japonesa fundada l’any 2008. Deu anys després de la seua fundació s’ha convertit en una referència en el sector de l’hostatgeria a Espanya.

L’oferta gastronòmica fusiona receptes tradicionals nipones amb cuina d’avantguarda que donen com a resultat una combinació de sabors única. En l’actualitat, Miss Sushi, compta amb 23 restaurants a Espanya situats en les Comunitats Autònomes de Catalunya, Aragó, Astúries, Andalusia, València, Múrcia i Madrid. Els seus restaurants són reconeguts per una identitat amb personalitat pròpia, caracteritzats per una decoració única capaç de crear una atmosfera privilegiada en la qual experimentar la fusió de sabors en un ambient jove i divertit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari