La Diputació aposta per estendre l'energia neta a tots els municipis

El president es reuneix amb l’alcalde de Cortes de Arenoso i destaca la voluntat de l’equip de govern d’incrementar les ajudes als pobles

La Diputació aposta per estendre l'energia neta a tots els municipis
08/10/2019 -

El president de la Diputació, José Martí, i l’alcalde de Cortes de Arenoso, Rafael García, han mantingut una trobada en què s’ha posat de manifest la necessitat d’impulsar l’ús, a tots els municipis de la província, de les energies netes «com a resposta a l’episodi d’emergència climàtica que estem vivint actualment», ha dit Martí.

En aquest encontre, el president ha conegut de primera mà el projecte presentat per l’executiu local per a eliminar tota la il·luminació de diòxid de carboni dels carrers del municipi i per a implantar un nou sistema de gestió basat en l’autosuficiència energètica. En aquest sentit, Martí li ha transmés totes les opcions i ajudes, tant en l’àmbit provincial com autonòmic, de les que disposen els ajuntaments de la província per a millorar en eficiència energètica.

D’altra banda, García ha comunicat les necessitats d’aquesta xicoteta localitat de l’Alt Millars de 320 habitants, com l’increment de l’habitatge públic, la millora del terme municipal i la necessitat de potenciar el patrimoni local. Per la seua banda, el president li ha transmés la voluntat de la nova Diputació d’augmentar els fons destinats als municipis, un objectiu pel qual «ja estem treballant» perquè siga una realitat en els pròxims pressupostos de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari