Fabregat: "Activem el Consell Rector del Patronat d'Esports de Castelló per a desbloquejar i solucionar els empastres heretats que han portat a la seua fallida tècnica"

Fabregat: "Activem el Consell Rector del Patronat d'Esports de Castelló per a desbloquejar i solucionar els empastres heretats que han portat a la seua fallida tècnica"
03/08/2023 -

Hui s’ha constituït el Consell Rector del Patronat Municipal d’Esports que ha estat presidit per l’alcaldessa Begoña Carrasco en el moment de la seua constitució. En portar ordre del dia amb assumptes a tractar, la primera edil ha delegat la presidència en la regidora de l’àrea, Susana Fabregat, que estarà al capdavant d’aquest òrgan tal com s’ha aprovat. El regidor del govern Alberto Vidal ha sigut designat vicepresident d’aquest, a més d’altres representants de grups polítics, i de l’àmbit esportiu.

Fabregat ha assegurat que “activem el Consell Rector del Patronat d’Esports per a desbloquejar i solucionar els empastres heretats que han portat a la seua fallida tècnica”. I afig: “Des que es va aprovar la modificació de crèdit, fa més d’un any, per a rescatar al Patronat de la fallida tècnica amb 1.000.000 d’euros, aqueixos diners ha romàs als llimbs per falta de gestió del govern anterior. És hui quan ho desbloquegem prioritzant el pagament de factures pendents a proveïdors i als clubs. No assumirem els errors d’uns altres però tampoc permetrem la fallida dels clubs de Castelló”.

La sessió ha establit la periodicitat de les reunions que es convocaran el primer dimecres de cada mes a les dènou hores, excepte en els mesos de gener i setembre que se celebraran ordinàriament el tercer dimecres d’aquests mesos. També s’ha procedit a la rendició i aprovació inicial els Comptes de l’exercici pressupostari de 2022

225.543,28 euros en factures irregulars

En la relació d’obligacions pendents del Patronat està l’aprovació de reconeixements extrajudicials de crèdit o factures irregulars, del mandat anterior, que ascendeixen d’una banda 165.255,80 €. “Aquest import correspon a factures que no han sigut degudament adquirides pel Patronat Municipal d’Esports per no haver-se formalitzat contracte, és el cas del subministrament de gas per a la piscina Olímpica o per a la de la piscina Emilio Fabregat. Sense contracte també el servei de neteja de les instal·lacions esportives”, explica Susana Fabregat.

En aquest mateix sentit assenyala que “a més, se suma un altre paquet de factures irregulars per import 60.287,48 € corresponent a factures d’abril del 2023 en matèria de manteniment d’instal·lacions esportives, entre altres. En total 225.543,28 euros en factures irregulars heretades del govern anterior”.

D’altra banda, s’ha aprovat elevar a la Junta de Govern Local per a la seua aprovació superior, l’adjudicació del contracte de subministrament de gas natural en les instal·lacions esportives dependents del Patronat Municipal d’Esports sobre la base de l’Acord marc de la Central de Contractacions de la FEMP, per 233.071,32 euros.

També s’ha aprovat el Pla de Seguretat i Salut en el Treball de les obres de reposició de cablejat elèctric de la instal·lació esportiva Gaetà Huguet. Així com l’adjudicació del contracte menor del servei de manteniment d’un filtre de la piscina Olímpica per import de 9.486,4 €.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari