La fira d'atraccions i els actes nadalencs de Castelló també es queden en l'aire

El portaveu de l’equip de Govern, José Luis López, deixa clar que tots els actes “estan en l’aire” i dependran de l’evolució de la pandèmia i els canvis normatius

arxiu

La fira d'atraccions i els actes nadalencs de Castelló també es queden en l'aire

L’ambient nadalenc serà probablement molt més fred enguany a Castelló. L’avanç de la pandèmia del COVID-19, que va sumant brots diaris en la capital de la Plana i en molts dels municipis de la província, serà la que determine la celebració d’actes als carrers i llars castellonenques. Així ho va assenyalar ahir l’alcaldessa, Amparo Marco, i ho ha reiterat aquest matí el portaveu de l’equip de Govern, José Luis López, que ha explicat que la fira d’atraccions i d’artesania de Nadal està en l’aire encara.

El motiu és la incertesa davant l’avanç del coronavirus. Malgrat que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública havia autoritzat l’organització de la fira d’atraccions tradicional de Tots els Sants, López ha explicat que s’ha paralitzat perquè els i les firaires han sol·licitat una nova data d’obertura, entre el 23 de novembre i el 6 de gener.

Per tant, depén de l’autorització de Sanitat la realització o no de la fira, una decisió que dependrà de la situació de la pandèmia. En aquest sentit, el portaveu ha assenyalat que “l’ajuntament no té cap problema amb la seua realització”, sempre que estiga autoritzat des de la Conselleria.

Respecte als Food Trucks del Grau i al mercat d’artesania, López ha insistit que, “igual que amb qualsevol activitat”, la decisió dependrà de com evolucione la pandèmia, perquè tot està subjecte a les dades i als canvis normatius”. “Tot està en l’aire, anirem actuant segons estiga la situació. No podem comprometre’ns a més de 24 o 48 hores d’antelació perquè no sabem què passarà en aqueix moment”, ha afegit.

A això se suma la també possible suspensió de la Cavalcada de Reis, encara que la voluntat del consistori és poder realitzar-la d’una forma diferent de la tradicional. “No podem controlar la il·lusió dels xiquets, però els Reis vindran a entregar-los els seus regals”, va insistir Amparo Marco ahir en una roda de premsa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari